Брой 39 25.IX-01.X. 2018

Животът какъвто е: Забраненият плод

Насилих жената на баща си

Насилих жената на баща си
Син съм на бивш известен футболист в нашия град. Късно разбрах, че майка ми е била с баща ми единствено заради суетата да бъдеш съпруга на звезда. Защото след като той претърпя тежка операция и стана „само” треньор на юношеския отбор, тя го напусна


Останах да живея с татко, вече бях поел неговия път. Обичах футбола и тренирах усилено. Имах голямо самочувствие, а най-вече момичета бяха луди по мен. С баща ми живеехме по мъжки и това ми харесваше. Много се гордеех, че на своите 50 години той изглеждаше секси и беше желан мъж. Не се изненадах, когато в ергенския ни апартамент се нанесе за постоянно Жени - приятелката на татко. Не ме смущаваше, че тя е много по-млада от него. Всъщност беше само няколко години по-голяма от мен.


Баща ми направо разцъфтя. Започна да подбира дрехите си, носеше се по последна мода. Жени се грижеше и за мен, при това много повече от родната ми майка. И може би аз погрешно разбрах нейното внимание. Неусетно се бях влюбил в нея и си въобразявах, че и тя не е безразлична към мен. Не знам дали наистина се бях заблудил, или пък си търсех оправдание след всичко, което се случи между нас. Момичетата, които кръжаха около мен, вече не ме вълнуваха. Копнеех за жената на баща си. Бях толкова обсебен от мисълта да я имам, че това не ми даваше мира нито денем, нито нощем. Въобразявах си, че Жени разбира на какъв огън се пека, но не ми дава повод да се надявам на каквото и да било. Като самонадеен младеж бях сигурен, че това е нейната игра – да се прави на недосегаема. Знаех правилото, че колкото повече една жена се дърпа, толкова по-желана е тя.


Очаквах с нетърпение татко да замине на спортен лагер с момчетата от отбора, на който беше треньор. И като последен извратеняк, още първата вечер насилих Жени. Колкото повече се съпротивляваше тя, толкова по-агресивен ставах. Осъзнах се едва след като всичко свърши. От срам избягах от вкъщи и се прибрах гузен чак след два дни. Жени ме посрещна хладно и ми каза да избирам – или да призная на татко какво съм направил, или да напусна жилището. Избрах второто като по-малкото зло, защото осъзнавах гнусната си постъпка. Не исках да нараня баща си, когото много обичах. Преместих се да живея при една мацка и набързо се ожених за нея, макар че не я обичам. Година след като я насилих, Жени роди син на татко. Понякога ходя да виждам брат си и баща си. Бог ми е свидетел, че се мъча да забравя случилото се, но не мога. Жени си остава все така желана и мечтана за мен, нещо като забранения плод. Срамувам се, но не мога да се спася от тази своя порочна страст.

Обърканият

Писмото е от печатното издание

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план, показва вашият хороскоп. Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангаж...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи