Брой 42 16.X-22.X. 2018

Животът какъвто е:

Загубих вяра в мъжката честност

Защо някои хора са толкова лъжливи? Женените мъже примамват млади момичета, дават им напразни обещания, обясняват им се в любов, търсят интимност, а после им съобщават, че са семейни. Така ли не осъзнават, че причиняват болка не само на любовниците си, а и на собствените си съпруги и деца?С Николай се запознахме на улицата. Бързах за лекции и по една случайност се качихме в едно такси. Харесах го веднага: млад, красив, с широки пръсти. Запознах го със семейството си и те също го одобриха. Обичах го и му вярвах, затова му отдадох девствеността си. Наивно предполагах, че някой ден ще ми предложи брак. Улисана в мечтите си, започнах да избирам сватбената рокля, но когато го попитах кога ще се оженим, съвсем спокойно Николай ми отговори, че това няма как да се случи, защото вече има жена и малка дъщеричка!


Резултат с изображение за Нельзя верить мужчинам!


Помислих си, че ще умра начаса. Баща ми ни напусна, когато със сестра ми бяхме много малки. Мама ни отгледа сама, с цената на много труд и лишения. Ето защо знам много добре какво е да израстеш без баща, а и мама никога повече не се омъжи. След признанието на Николай, категорично отказах да се срещам повече с него. След раздялата ни нямах желание да продължа живота си. У дома непрекъснато ме разпитваха защо той спря да ни гостува. Когато им признах истината, майка ми и сестра ми останаха шокирани. Уж изглеждаше толкова порядъчен, а всъщност какъв се оказа. Николай продължаваше да ме търси, обещавайки ми, че ще се разведе. Но щом си представих малката му дъщеричка, веднага си спомних колко мъка и страдания преживяхме със сестра ми.


А после в едно кафене се запознах с Денис. Няколко месеца излизахме и на пръв поглед изглеждаше, че всичко е наред. Един ден го поканих да ми гостува през уикенда на вилата ни, а той каза, че не може... защото жена му ще му вдигне скандал! Попитах го защо не ми каза веднага, че е женен, а Денис отговори, че нямало никакво значение дали е семеен или не, важното било да ни е добре заедно!


Резултат с изображение за верить мужчинам!


Сега се страхувам да излизам с мъже. В личните им карти не пише дали са женени с деца. Не разбирам как някой може да се ожени и след това да си търси любовници. Това са хора без всякаква съвест. Имам един приятел пикапер, но той поне е честен в намеренията си. От самото начало е ясно, че отношенията ви няма да станат сериозни. Вече не съм убедена в мъжката честност и си мисля, че винаги има риск да попадна на такива като Николай или Денис, които безсрамно изневеряват на съпругите си, а на любовниците си разказват, че жените им са глупави и мързеливи. Сестра ми твърди, че сама съм си виновна защото съм много наивна. Може и да съм наивна, но каква любов ще е това, ако във връзката липсва доверие?Източник и снимки: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви създаде притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти свързани с мъж.Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи