Брой 12 19.III-25.III. 2019

Разтърсващи драми:

Заради лъжите и манипулациите на майка ми, така и не можах да опозная родния си баща

Родителите ми се развели, когато съм била все още невръстно дете. От думите на майка ми знаех, че баща ми ни е изоставил заради младата си любовница. Години наред тя говореше със страшна омраза за него и твърдеше, че татко не плаща издръжка. Вярвах й, защото наистина бяхме бедни. Често ми се налагаше да нося дрехи втора ръка и и на практика нямах никакви играчки като другите деца на моята възраст. След време, когато ме приеха да уча в университета, майка ми каза, че е взела заем, за да плати обучението ми. Бях изключително благодарна за огромните жертви, които й се налагаше да прави. Преди месец баща ми почина. С позволението на майка ми, присъствах на погребението му.


В дома на татко се запознах с неговите роднини и от дума на дума, те ми разказаха съвсем различна история. Оказа се, че през всичките тези години той не само е изпращал редовно издръжка, а и е плащал таксата за университета. Горкият ми баща е страдал заради раздялата ни, умолявал е майка да ме зърне поне за миг, но тя категорично му забранила да се приближава до мен. Сега, научавайки истината, намразих тази жена. Цял живот ме е лъгала и манипулирала. Така и не разбрах какво е правила с парите, които татко ми е изпращал всеки месец. Бял лишена от нормално детство и правото да познавам и другия си родител. Спокойно мога да заявя, че родната ми майка ме окраде. Никога няма да й простя.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи