Брой 12 24.III-30.III. 2020

Разтърсващи драми:

Заради страстта си към алкохола, съпругът ми забрави мен и новородения ни син пред родилния дом

Още в началото на връзката ни забелязах, че Петър пие много, но тогава си казах, че това не е особен проблем. Едва когато забременях, осъзнах, че той обича бутилката повече от мен. Мислех, че след като се роди бебето страстта на съпруга ми към алкохола ще отмине, ала за съжаление се оказа, че греша. И ето че настъпи тържественият ден, в който с новородения ми син ни изписаха от родилния дом. През нощта не успях да мигна от вълнение, тъй като нямах търпение да се приберем у дома.


В уговорения час с опакована чанта, притиснала бебето към гърдите си, дълго очаквах Петър да ни отведе, но съпругът ми не дойде. Два часа по-късно, отчаяна и обезверена, се обадих на баща ми и той веднага пристигна в болницата. Татко ни закара вкъщи и ми помогна да се кача в апартамента. Щом отворих вратата, ме лъхна миризмата на алкохол. В спалнята Петър спеше с отворена уста. Беше ясно, че е купонясвал цяла нощ. Погледнах към баща си и в очите му видях съжаление. Когато на сутринта мъжът ми изтрезня и осъзна, че не можа да прибере собственото си семейство от родилния дом, засрамено ми поиска прошка.


Простих му, надявайки се, че все пак любовта му към нас ще надделее. Колко наивна съм била. Още тогава трябваше да си тръгна, защото Петър не се промени. По-скоро започна да пие повече. Когато синът ми навърши пет години, най-накрая събрах смелост и напуснах съпруга си. Днес, припомняйки си миналото, дълбоко съжалявам, че години наред живях с алкохолик. Единственото, което ме оправдава, е, че искрено се надявах, че той ще се вразуми. А надеждата, както знаете, умира последна. Утешавам се с мисълта, че някой ден ще кажа на сина си, че въпреки всичко дадох шанс на баща му.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Ще трябва да направите още няколко крачки напред и желаната цел ще бъде постигната. Този период е белязан за вас от изпълнението на желанията ви, но само при условие, че ще проявите достатъчно постоянство и решителност. Новите върхове са готови да ги покорите - така че всичко зависи само от в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи