Брой 8 19.II-25.II. 2019

Животът какъвто е:

Защо родих дете, което не желаех

Най-големият шок в живота ми беше, когато разбрах, че съм бременна от човека, който ме остави заради друга жена след седем години връзка... Няколко месеца преди това, мечтаех да родя дете именно от този мъж. Но в деня, в който ме напусна, осъзнах, че той не заслужава да бъде баща на бебето ми. Всъщност не е заслужил да бъде ничий баща. Само две седмици след като ме напусна, разбрах, че съм бремена от него. Емоциите ме заливаха отвсякъде. От една страна не исках да родя това дете, а от друга страна си казвах, че нещастното същество не е виновно за нищо. Не е виновно за това, че баща му е най-големият идиот сред всички мъже на света!


Не исках да родя това бебе. Три пъти насрочвах прегледи в частна клиника, с цел да абортирам. И всеки път, когато сестрата казваше моето име, аз се преструвах, че не вика мен и напусках клиниката. Нещо не ми даваше да унищожа един живот, който нямаше никаква вина. Отказах се от идеята за аборт и реших да родя нежеланото дете. Моите родители мислеха, че полудявам. Страхуваха се, че ще го оставя в дом. Насрочиха ми срещи при психотерапевти, а аз просто мълчах и плачех.


В момента, в който видях детето си за първи път, разбрах, че няма как да не обикна малкото плачещо вързопче. И осъзнах, че ако бях абортирала, това щеше да бъде най-голямата ми грешка. Сега съм самотна майка, но не се срамувам от това. Моето дете няма баща. Не съм забранила на бившия си приятел да вижда дъщеря ни, но той никога не се заинтересува от нея.


Въпреки че мнозина ме съжаляват, аз съм една от най-щастливите жени на света. Погледите и прегръдките на дъщеря ми ме карат да летя в облаците. Някой може би ще ме осъди за това, че детето ми расте без баща. Знам, че не мога да бъда и майка, и баща едновременно, но също така знам, че полагам свръхчовешки усилия, за да бъда най-добрата майка.
Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи