Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Разтърсващи драми: Искам да остана сама

Затворена в своя свят, с мислите за изгубеното си дете

Затворена в своя свят, с мислите за изгубеното си дете

Случи се през есента на 2009 г.. В една дъждовна вечер, тъкмо си бях легнала, когато телефонът иззвъня. Докато вдигна, връзката прекъсна. Беше непознат номер. Помислих си, че някой е сбъркал. В следващите дни тези позвънявания зачестиха. Ядосах се и написах SMS, който гласеше: „Кой си ти?" След 5 минути получих отговор, но не чрез съобщение, а направо ми се обади приятен мъжки глас. Призна, че от 5 години ми имал мерак. А тогава аз бях само на 14! Така ден след ден не преставаше да ме омайва, а аз чаках с нетърпение да ми се обади. Може да ви звучи смешно, но се влюбих в гласа му. Най-накрая си уговорихме среща. Оказа се, че е приятел на съседа ми Мариян. Покани ме да се видим у тях.


Никога няма да забравя датата 22 октомври 2009 г. Беше към 8 вечерта, нагласих се и написах SMS да ме посрещне на ъгъла на уличката ни. Валеше дъжд, а аз нямах чадър. Беше тъмно, стори ми се малко грозничък. По пътя към Мариян поиска да ме гушне и аз позволих. Побиха ме тръпки, почувствах страстта, която бушуваше в тялото му. Като за първа среща вечерта мина нормално, без секс, естествено. Той го желаеше, но аз категорично отказах. Изпрати ме до нас, а след час ми звънна и ми каза: „Убийствено сладка и чаровна си, красавице! Бъди моя още утре!" Сърцето ми заби лудо. Съгласих се да се видим и този път той ме заведе у тях. Видях детски играчки, детско легло, но Иво ми беше казал, че сестра му е омъжена и има дете - реших, че са негови. Първият ни секс беше божествен! Преди него бях имала двама партньори, но той беше наистина страхотен любовник. И така всичко беше красиво, докато един ден разбрах, че е женен и има момиченце на 5 годинки, а той самият е на 33. Светът ми се преобърна, срути се на малки парченца. Още същата вечер се напих до смърт, но нали знаете - на другия ден пак ме болеше. Иво не преставаше да ми звъни, а аз не вдигах. Написа ми съобщение, че сам щял да ми каже за това съвсем скоро. Бях съсипана и въпреки това го обичах.


От други хора разбрах, че жена му имала любовници и че дори той я хванал в леглото с някакъв мъж. Пребил я до смърт и я изгонил чисто гола на улицата. Приятелите му го уговорили и той я прибрал заради детето. Живеели уж заедно, но тя спяла с детето, а той - сам. Трудно ми беше да го повярвам. Продължавах да страдам и накрая реших - грях или не, не мога без любовта му, без изгарящите му целувки и ласки. Отново започнахме да се виждаме, само вечер. Докато дойде лятото на миналата година и аз разбрах, че съм бременна. Не споделих с никого, спрях да се виждам с Иво. И преди това си имах корем, така че дълго време не ми личеше. В 7-ия месец започнах работа като шивачка, но след месец ме изгониха, за да не ми плащат майчинство. Изпаднах в депресия. Чудех се как ще се справя сама, раждането наближаваше.


Моите приятелки тайно от мен казали на Иво всичко. И се започна едно звънене, докато склоних да се видим. Изглеждаше, че много иска детето. А когато разбрахме, че ще е момче, видях блясъка в очите на бъдещия татко. Никога няма да забравя този миг! За нещастие нито той, нито аз останахме дълго време щастливи. Родих със секцио и след часове детето почина. Оттогава минаха няколко месеца, през които не спирам да плача и да ме боли. Имам чувството, че пропадам ден след ден. Раната от операцията зарасна, но белегът ще ми напомня цял живот за моето момченце. От време на време се виждаме с Иво, но само толкова. Той иска да сме пак заедно, но предпочитам да остана сама, затворена в своя свят, с мислите за бебето, което загубих.


Яница

Писмото е от печатното издание

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи