Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Необяснимо:

Жената, която твърди, че е от паралелен свят

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че има много неща в живота ѝ, различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят и по тази причина през 2008 година, тя пише съобщение в един уеб сайт, обясняващо какво точно се е случило с нея.


Флорина моли хората с подобен опит да ѝ помогнат, споделяйки как те са преминали през това. Нейното съобщение гласи:


Преди четири месеца се събудих в къщата под наем, в която живея от 7 години. Всичко беше нормално, докато не забелязах, че чаршафите ми са различни от тези, в които си легнах вечерта. Не обърнах внимание. Отидох на работа с кола, която винаги беше паркирана на едно и също място. Пристигнах в офиса, в който работя вече 20 години, и нямаше нищо необичайно. След това обаче осъзнах, че кабинетът ми не е на същото място. На вратата имаше друго име, после разбрах, че работя и в друг отдел и за мъж, който никога не съм виждала. За всички останали нямаше нищо нередно. Казах си, че съм болна и се прибрах вкъщи.


Паралелни светове


Тя скоро разбира, че не е в четиримесечна връзка с мъжа, който живее в съседната къща. Очевидно все още бях с бившия си партньор, с когото се разделих, а настоящият, Августин, не съществуваше.


Тя споделя още: Дори семейството ми не си спомня важни неща, като това, че преди няколко месеца сестра ми претърпя операция на рамото. По тази причина Флорина вярва, че някак се е озовала в паралелен свят, в който някои неща са едновременно еднакви и различни от тези, които съществуват в света, в който тя живее в момента. Никой обаче не обръща внимание на нейния случай и в период от три години той просто обикаля виртуалното пространство.


Според учените паралелни светове съществуват и хората ще могат да пътуват между тях, когато открият начин да станат по-бързи от светлината.


Паралелен свят


Още един такъв пример разказва за мъж, който намерил у себе си паспорт за несъществуваща държава. В началото на 90-те години мъж пристига в Токио с паспорт от несъществуваща страна. Човекът се ядосал, тъй като бил претърсен, а не знаел по каква причина, твърдейки, че е от европейска страна, която съществува повече от 1000 години. Макар че не откриват нищо необичайно в него, а напротив – валидни европейски пари и шофьорска книжка, полицаите го държат под наблюдение в хотела. Въпреки че там е имало постоянна охрана, на следващия ден мъжът изчезва и никой не успява да го открие. Според теоретиците, той просто е дошъл от друг свят.Източник и снимки: sanovnik.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи