Брой 8 20.II-26.II. 2018

Разтърсващи драми:

​Животът й е низ от битки, дрога, секс и насилие

С Калина се запознахме в училище. Още от пръв поглед високата, красива Калина ми стана симпатична и съвсем скоро двете бяхме неразделни приятелки. Новата ми дружка не беше добра ученичка и трудно усвояваше учебния материал. В задушевен разговор Калина ми сподели, че след развода на родителите си, никой от тях не й обръща внимание. С баща си не е общувала от години, а майка й компенсирала с пари незаинтересоваността си към Калина. С една дума - всеки от родителите й си гледал живота, а Калина - своя. Приятелката ми обожаваше да скита сама. Неограничените й финансови средства позволяваха на младото момиче да пътува из цялата страна. Калина често бягаше от училище, качваше се на някой влак и се прибираше едва след няколко дни. На всичкото отгоре обичаше да пътува и на автостоп, без да се страхува, че някой може да й навреди. Мотото й беше - Живей за мига!


Но за съжаление, един ден поредното й приключение завърши зле. Без да се замисли, Калина приела покана от непознати мъже и се качила в колата им. След няколко километра мъжете спрели до пуста гора и изнасилили приятелката ми. Като непотребна вещ я зарязали чисто гола сред шумата. По жесток начин изродите отнели девствеността на наивната девойка. След този инцидент животът на Калина се промени драстично. Спря да идва на училище, събираше се със съмнителна компания и започна да взима наркотици. Спеше с различни мъже, често на възрастта на баща й, от които взимаше пари, за да плаща на пласьорите си. След бурна връзка с женен мъж, Калина забременя и когато роди близнаци, тя ги остави в социален дом.


Животът й стремглаво излизаше извън контрол. Мъжете се сменяха един след друг и за всеки от тях Калина беше само инструмент за покварените им страсти. Няколко пъти опитах да помогна на приятелката си, но всеки път тя отхвърляше помощта ми. Изглежда, подобен живот й харесваше. Опитах да поговоря и с майка й, но залисана с поредния си любовник, тя просто махаше с ръка и отговоряше, че Калина не е малка и всеки трябва сам да се оправя в живота.


Сега Калина живее с наркоман. Серопозитивна е. Животът й е низ от битки, дрога, секс и насилие. Понякога, колкото и да искаме, не можем да помогнем на хората, които обичаме, защото те сами си избират съдбата.


Източник: lichna-drama.com

Снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица мнозина от вас ще очакват развитието на една емоционална връзка или ще преживеят важни събития в любовта. Сега е време за планирани действия в тази сфера от живота ви, за вземане на важни решения или промени от всякакъв характер. През седмицат...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи