За нас

“Лична драма” е единственият вестник, който се прави само по писма на читателите под формата на изповеди, мнения и коментари. Вече 19-а година осъществява благородната мисия на изповедник за хората, преживели разочарование, предателство от близки и приятели, драматична раздяла с интимния партньор или са станали жертва на насилие. И търсят разбиране, съчувствие и съвет от непознати. Същевременно е доверен и толерантен посредник между онези, които бягат от самотата и мечтаят да открият любовта, сигурността и домашния уют чрез брак или съжителство. В този смисъл вестникът няма аналог у нас и в Европа.
В откровените си писма читателите показват живота без маска и грим такъв, какъвто е. Пишат за любовта и омразата, богатството и бедността, почтеността и подлостта, наркотиците и престъпността. Нашият успех през всичките години се дължи най-вече на стриктното спазване на принципа за зачитане анонимността на авторите и неприкосновеността на личния им живот.
Вестникът предлага във всеки брой съвети и консултации на достъпен език от психотерапевта д-р Свобода Герджикова и сексолога д-р Илия Врабчев – и двамата утвърдени специалисти, по въпроси, които формират сексуалната култура и психичното здраве на подрастващите. Публикуваме и седмичен хороскоп на дипломираната астроложка Александрина. Всеки вторник представяме в интервюта известни наши учени, философи, писатели, хора на изкуството, както и звезди от шоубизнеса.
Изданието е седмично, излиза всеки вторник в 24 страници и тираж 47000 екземпляра.

ИЗДАТЕЛ: “ДЖИМ Ю. П.” ООД, СОФИЯ
Георги Стояновуправител
Пенка Стоянова Юлиян Стоянов

Екип:
Изпълнителен директор - Юлиян Стоянов
Главен счетоводител - Йорданка Кисьова
Отговорен секретар - Орлин Илиев

Вестник “Лична драма”:
Главен редактор - Нели Митрова

Редактори:

Валентина Иванова
Невяна Дичева
Роси Одринска

On-LineAbonament

4294967295