Архив (Брой 29 (738) 22-28.VII 2008)

Това е повикът на нараненото ми сърце към бъдещата ми съпруга, приятелка, любима, с която искам да прекарам остатъка от живота си.
Жената, която чете сега тези редове, нека види в мое лице мъжа, с когото ще се свърже завинаги. Вярвам, че чрез вестника ще открия тази, която търся, и никога повече няма да има сълзи, а само вярност, любов и разбирателство.
Аз съм на 47 г., 195 см, 95 кг, с кестенява коса и сини очи. От София съм, със средно техническо образование, не пия и не пуша. Борбен и решителен човек съм, изключително точен и отговорен. Разведен, без деца и ангажименти към предишния брак. Семейството и жената до мен стоят над всичко.
Искам любовта и нежността, които нося, да даря на тази, която ще стане моя съпруга. Работата не ми тежи, но самотата бавно ме убива. Ще помагам с желание във всяка домакинска работа. Нека двамата създадем свое гнездо, в което да заживеем в хармония. Най-голямата гордост за мен ще бъде, ако тази, която ме избере, ме дари с дете. Хубаво е да е между 35-40 г., умна, чаровна, стройна, нежна и да не пуши. Да е красива и елегантна и когато върви по улиците, дрехите да трептят върху нея. Да е самостоятелна и да отстоява мнението си. Може да е била семейна, но да няма деца. Аз съм добър и разбран и търся жена като мен. Да има работа и собствени доходи. Като се прибира вкъщи, да е весела и усмихната, а не уморена и пребита.
Вярвам в хубавите неща и желая този път да успея да изляза от мрачния тунел, на който досега не се виждаше краят. Дали ще се сбъдне желанието ми, времето ще покаже. Ако някоя жена познае себе си в тези редове, нека ме потърси на телефона, който ще оставя в редакцията.
Мъжът, който не може да спре сълзите си

Здравейте! Вторник е любимият ми ден, защото тогава си купувам "Лична драма". Интересът ми към съдбите на хората не стихва.
Като всички и аз копнея да обичам и да бъда обичан. На 35 г., 178 см, 70 кг.
Не търся принцеса с изтънчен вкус, която ще гледа колко имам в джоба, а Пепеляшка, която ще знае как да обича и държи на своя любим. Може да е сираче, което няма къде да живее. Нека да няма деца и да е до 37 г. Не пия, не пуша и търся истинско момиче с добро сърце, което знае какво иска от живота. Да не си служи с лъжи, защото ми омръзнаха фалшивите измамни думи.
Надявам се да се открием, мило мое момиче, и да се подкрепяме в добро и зло...

На 38 г. съм от ромски произход. Чета "Лична драма" още от самото му начало. Знам, че някъде там едно момиче като мен жадува да бъде обичано и с трепет очаква всеки ден своя принц на бял кон. Не го търси, а ме намери, номера ми набери и ми позвъни. Няма да сбъркаш, защото сърцето ми е до болка наранено и изстрадало. Обещавам ти - ще те обичам, мило мое момиче! Та нали светът е създаден за двама, а ние с теб ще бъдем едно цяло и в буря, и в слънчеви времена. Любовта ще ни крепи и съпътства неустоимо. За мен ти ще си всичко на тази земя.
А ако и ти ми отвърнеш с топлина и нежност, ще съм най-щастливият на зeмята. България е малка и красива и нека разстоянията не ни плашат. Независимо откъде си, обади ми се...

Много ми се иска чрез вестника да открия истинската жена, с която да създадем едно добро и стабилно семейство.
Аз съм на 46 г., 60 кг, 170 см, зодия Козирог, неженен, не пия и не пуша. Работя като охрана към СОТ, а по професия съм ел. техник. Имам средно техническо образование. Скромен, честен, прям и откровен съм. Материално и финансово осигурен.
Желая запознанство с цел брак с жена от 35 до 40 г., неомъжена или вдовица, без деца. Ако има дете, да е до 6-годишно...

Много бих искал да споделя своята участ с читателите на вестника. Родителите ми се разведоха, още като бях малък. Израснах при мащехата си като доведено дете. След като завърших 11-и клас, се върнах при майка си и живях при нея и втория й съпруг до края на дните им.
Сега съм съвсем сам. Имам собствен апартамент и се опитвам да намеря тази, с която да изживея остатъка от живота си.
Жените, с които досега съм живял, все бяха неосигурени и чакаха всичко наготово. Не само че не им се работи, ами и децата им искаха аз да им купувам всичко! Търся добра жена, за да можем двамата да поемаме трудностите в живота, а не само да ме използва. Да имаме общ бюджет и както аз, така и тя да внася своята част в него. Не искам да посягам на чуждото, но не искам и от мен да се взима. Ако има деца, да са самостоятелни и да не разчитат на нашите пари.
Някои от вас може и да ме репликират, че си търся прислужница, но не е така. Нуждая се от другарка, с която да си помагаме в трудни моменти и да поделяме разходите си.
Пенсионер съм на 63 г., 165 см, 73 кг. Търся материално осигурена...

Пише ви един мъж от Варна. На 36 г., 176 см, 70 кг, черноок, с брадичка, тип катинарче. Работя, не пия, имам голям син, който е при мен.
Търся слаба жена - 50-52 кг, между 25 и 28 г., отлична домакиня, скромна, да не пие, да бъде добра майка, задължително да е със средно образование. Да иска да живее с мен и детето ми за цял живот, а не временно.
Ако има останала поне една истинска жена в България, нека ми се обади. На кликвания няма да отговарям...

Здравейте, редовен читател съм на вестник "Лична драма". Аз съм момче на почти 22 години от Варна и съм студент в София. Сега съм 3-ти за 4-ти курс и догодина завършвам. От миналата есен работя като фотомодел в известна модна агенция в София. Спортувам активно и поддържам фигурата си, като ходя редовно на фитнес, плуване и колоездене. Искам да ви споделя, че харесвам един по-особен и по-рядко срещан тип момичета. Надявам се да срещна такова момиче в родния си град Варна. Става въпрос за отворено и отракано момиче, което е готово първо да каже на едно момче, че го харесва, ако наистина е така, и то съвсем скоро, след като са се запознали. И бързо да стигнем до интимност. Искам също като мен да обича много еротичните забавления.
Миналата година попаднах на една swing компания в София, в която всички като мен са абсолютно хетеросексуални. Мъжете и жените са приблизително по равен брой и там всеки с всяка прави секс. Ще ви кажа също, че обичам и мога абсолютно всичко в секса без хомо-, садо-мазо- и би- изпълнения. Редовно се обезкосмявам, дискретен и чистоплътен съм, но невинаги имам терен. Напълно съм сериозен. Не искам никакви финансови условия. Ако има дами, които желаят да осъществят контакт с мен, да ме потърсят . На клик и на анонимни номера не отговарям. Обявата ми важи само за Варна и региона. Външният вид, възрастта и социалното положение са без значение за мен. Е, дами, очаквам ви, за да си доставим взаимни наслади в любовта...

По ирония на съдбата съм разведен, с една дъщеричка на 14 г. Дълго се лутах в живота, за да открия жената, с която да споделям радост и мъка, да я даря с любовта, която ще направи и двама ни щастливи, но все не успявах. И се моля този път да имам късмет.
Аз съм на 36 г., 74 кг, 165 см, симпатичен, добър, зодия Скорпион. Бих желал жената, която ме избере, да живее при мен. Да е на възраст от 20 до 35 г., нежна, всеотдайна, домакиня. Може да е с едно дете. Целта ми е брак. Ще отговарям само на сериозни обаждания и SMS-и...

Душата ми
скита
нощем...
Познава
безкрая...
Изпращам ти
сън...
Изпращам ти
нежност и
страст...
Душата ми се
люби с
теб!
Цялата съм
светлина...
Не питай
защо те
ОБИЧАМ!
Само ние с теб
можем да уловим звездите!
Само ние с теб
можем да докоснем слънцето!
Само ние с теб
можем да запазим вселената
С ЛЮБОВТА СИ!
САМО НИЕ С ТЕБ...

Стоева

On-LineAbonament

4294967295