Архив (Брой 29 (738) 22-28.VII 2008)

Двама насаме

Д-р Врабчев отговаря на ваши въпроси

В леглото е хиена, а не я обичам

Докторе, пише ви един доста срамежлив мъж. Ще ви помоля за анонимност, защото живея в малко градче. От няколко месеца имам страхотна приятелка. Направо ми разказва играта в леглото, като хиена е. Само че аз не я обичам, не си представям бъдещето с нея, защото знам, че навремето е била проститутка. В същото време ми е гот и не мога да я пренебрегна. Обади ли ми се, тичам веднага при нея. Струва ли си заради единия секс да живея с жена, която не обичам? Защото тя май го иска. Моля ви, отговорете ми.
Милен

Не, Милене, не си струва. Както се казва - за какво ви е на баир лозе?
Или по-точно - не си струва да живееш с човек, когото не обичаш, защото такъв живот неусетно се превръща в ад, и то жестоко продължителен ад. Излизането от него понякога даже е невъзможно.
Лично мен обаче ме безпокои нещо друго, което споменавате в писмото си. И то е: "Щом ми се обади, веднага тичам при нея"! Защо тичате веднага при нея? Ами вие сам си го казвате: гот ми е и не мога да я пренебрегна!
Чакайте малко. Защо е така ли? Защото тази жена е хиена в леглото и ви доставя неземни удоволствия, за които без нея може само да мечтаете. На седмото небе сте и имате самочувствието на истински мъж, желан и обичан от нея. А иначе сте спънат, в буквалния смисъл на думата, от прекомерната си срамежливост. И точно заради тази срамежливост досега не сте намерили мъжка реализация при друга жена. След това обаче не се чувствате комфортно, само защото

знаете, че някога е била проститутка

Значи, когато искате да ви е гот, тичате при нея, а иначе - сакън, как ще живея с тази жена, какво ще кажат другите за това, а и не я обичате.
...

Сметаната на любовта не се купува в супера


 Така някои наричат спермата, която за повечето жени е неприятна на вид и вкус, макар че е коктейл от витамини, холестерин, цинк и други полезни вещества.                                                                                                       Знае се, че върху оплодителните й качества влияят както храната, така и лекарствата, тютюнопушенето, алкохолът, наркотиците. Любопитно е, че мазното месо, пикантните сосове, рибата и червеното вино са "виновници" за лошия й вкус, докато плодовете, зеленчуците и морските деликатеси го подобряват. Ананасът, пресен или консервиран, придава на спермата сладък вкус, а ако мъжът яде на ден поне 2-3 портокала, до късни години може да стане баща на прекрасни бебета.
Вярно ли е, че спермата е най-добрият козметичен крем за жената? Френските козметолози твърдят, че това е истина, но само ако любовникът ви не е беловлас, а млад и здрав мъж. Последната китайска императрица Ци Си от династия Цин редовно взимала вана, в която имало сперма от млади мъже. Така запазила своята великолепна кадифена кожа. Но да оставим настрани козметичния ефект на мъжкото семе и да разгледаме един много важен въпрос: защо някои хора смятат оралния секс за перверзия, а други го намират за по-добър вариант от проникването? Защо едни жени с видимо удоволствие прилагат „френски" екстри на любимите си мъже, а други твърдят, че това ги оскърбява? Защо някои мъже обичат да се изпразват върху гърдите, лицето или в устата на жената, а други се срамуват? Според специалистите проблемът не е във възпитанието, морала, религията, хигиенните навици или анатомичните разлики, а... в главата на човека. С други думи, оралната любов, известна от дълбока древност, си е всъщност нещо нормално. Ако я приемете и използвате без умисъл за грях, перверзия и нехигиеничност, тя може да ви достави огромно удоволствие и да преобърне представите ви за радостта в секса. Легендарната Клеопатра, една от най-опитните и страстни любовници, била отлично запозната със силата  на "свирката" и май не е лъжа, че с това е спечелила любовта на двама от най-известните римски владетели.
Тук е мястото да кажа, че винаги ще има хора, които са щастливи и без орална любов. Но винаги ще се намират и други, които да възхваляват нейните прелести. Просто различни вкусове. За тези, които я практикуват, ще продължа. Няма никакъв майсторлък в тази сексуална техника, макар че в много наръчници се казва: трябва бърз език, добре смучеща уста и глава, пълна с въображение. Желание плюс достатъчно време, търпение и внимание към партньора, както и вслушване в неговите реакции са ви достатъчни, за да станете първокласен специалист в "духането". Позата, влажността, скоростта, както и изразеното с глас или физиономия удоволствие имат огромно значение за доброто изпълнение. Поза 69 създава най-добра възможност за орална любов, защото и двамата могат да усетят импулсите на възбудата си, а и още повече да се възбудят.
Жени, не забравяйте да скриете зъбите си, когато целувате пениса на любимия мъж, защото може да го ухапете. Ако спермата не ви е приятна на вкус, не се колебайте да предупредите партньора си или пък просто я изплюйте. А вие, мъже, помнете, че клиторът е много нежен орган и грубото разтриване на тази област с твърдата ви брада и бодливите мустаци, може да има обратен ефект - болка и отдръпване. Нищо,че имате нежен език.
По въпроса дали "сметаната на любовта" е полезна за кожата - едва ли е по-полезна от реномираните кремове. За всеки случай ето каква е била маската за лице на споменатата вече китайска императрица: 100 г прясно мляко, 5 г прясна човешка сперма, 1 яйчен жълтък. При мазна кожа може да замените жълтъка с лъжичка пчелен мед.
Петя Иванова

On-LineAbonament

4294967295