Архив (Брой 37 (902) 13-19.IX 2011)

Очи в очи...

На гости при Кристина Димитрова

Ако не съм влюбена, няма да мога да живея

Една от най-атрактивните участнички в шоуто "Черешката на тортата" по Нова телевизия беше певицата Кристина Димитрова. Оказа се, че освен секси, както не случайно я наричат, тя е и изключително гостоприемна домакиня. Гостите й не само че похапнаха вкусно, а и прекараха наистина приятно в нейния дом.

- Криси, какво те накара да участваш в шоуто „Черешката на тортата"?

- В началото си казвах - не, не, аз няма да отида там, ще ми се смее цяла България. Но после бях толкова щастлива, че се съгласих, защото наистина почувствах страхотен позитивизъм. А най-щастлива бях, че гостите ми изядоха всичко, което бях приготвила. Много се възгордях от себе си. (Смее се.)
- Страхуваше се да готвиш пред камерата ли?
- Провокацията беше наистина голяма за мен, защото аз по принцип не съм от майсторките домакини, в кухнята специално. Затова всички мои приятели бяха направо шокирани. И вече постоянно ме карат да им сготвя нещо. (Смее се.) Шоуто беше изключително забавление, много приятно си изкарахме. Оказа се, че имаше нужда от него и то се радваше на изключителна популярност. На мен ми звъняха от цяла България, дори от чужбина. И всички говореха много позитивно.
- Храната изкушение ли е за жена с твоята фигура?
- Признавам си, че много обичам да си похапвам. По време на "Черешката на тортата" например другите ми завиждаха, че през цялото време си хапвах от всичко по много. И въобще цял живот съм будила голяма завист с това. (Смее се.)
- Тогава сигурно имаш други тайни, които ти помагат да си винаги в добра форма?
- Ако трябва да бъда откровена, не спортувам, затова пък много се движа. Животът ми е изключително интензивен, правя така, че по цял ден да имам много ангажименти. Предпочитам непрекъснато да върша нещо, не мога да стоя на едно място. И може би по този начин изгарям доста калории. Но много обичам да се храня и никога не съм пазила никаква диета.
- Казваш, че не си майсторка в кухнята, а се представи така добре. Може би все пак умееш да готвиш?
- Виж, другите домакински ангажименти върша с удоволствие - да пера, да гладя, да чистя. Обичам да ми е подредено. Но се убедих, че ако поискам, мога и да сготвя добре. Всъщност майка ми е страхотна кулинарка и до ден днешен отивам при нея с тенджерките и си взимам храна за вкъщи. Свикнала съм на хубави ястия, имам си определени места, където обичам да се храня. Най ми е приятно някой да ми го приготви и да ми го сервира. (Смее се.)
- А влизаш ли в заведения за бързо хранене?
- Не, не съм привърженик на тези бързи храни.
- Живееш с по-млад приятел, наистина ли любовта на мъжа минава през стомаха?
- Мисля, че има голяма доза истина в това, защото всичките ми мъже, които съм имала, са оправдавали тази максима. Аз винаги попадам на мъже чревоугодници - много обичат да се хранят, а покрай тях и аз. Като потвърждение на тази максима мога да дам пример и с моя приятел, с когото живеем вече 16 години. Дори някой път да е в лошо настроение, когато му се поднесе хубава храна, всичко става ОК. (Смее се.)
- Ако решиш да поискаш нещо от него, какво би му приготвила?
- Ооо, това може би е един добър повод да му се поднесе хубава храна и да получа после всичко. (Смее се.)
- А той влиза ли понякога в кухнята?

Пълния текст четете в печатното издание...

Любомир Киров

По-известен е като Любо от "Те", макар че преди време той напусна групата и започна солова кариера. Негова е песента към сериала "Забранена любов".

- Кога си повярва?
- По-скоро хората около мен казваха, че пея добре, а аз не си вярвах. Първата ми група е "Мистър Уайт". А преди това свирих в една плевенска хеви метъл банда. С „Мистър Уайт“ направих и първото си авторско парче. Репетирахме на един таван в центъра на София. Въпреки беднотията имаше някаква страшна тръпка – да се прави музика и да се излезе на сцена.
- Имаш и над 100 неща, написани за други изпълнители…
- За Тони, Мария Илиева, група „Каффе", Ирина Флорин, група „Сафо”, Илия Ангелов. На някои групи съм помагал и с мелодии, но в повечето случаи съм писал текстове. Даже за някои съм написал по-хубави текстове отколкото за себе си.
- Не обичаш да се съобразяваш с условностите.
- В ученическите години не ни разрешаваха да сме с дълги коси. Хващаха ни тогавашните милиционери и ни миеха главата с маркуч - в пожарната. В Троян пожарната беше точно до училището и веднъж през януари и мен ме хванаха. Нали разбираш, че през януари хич не е подходящо времето да ти мият главата със студена вода... В този студ още се чудя как не получих някакво увреждане на мозъка.
- Мина през една много сериозна операция преди време?
- Спука ми се апандиситът, а аз съм седял много време така. Получих перитонит, възпалиха се всички вътрешни органи. Това е много сериозно и от него се умира. Направиха ми една много тежка операция - отваря се коремът, изваждат се всички черва, измиват се и отново се прибират.
В реанимацията се молех много на Господ.
- Пазиш си личния живот…
- Чувствам се самотничко. Сам не мога да седя, но не бързам нещата да се случват на всяка цена.
- А разочорованията в любовта?
- Случват се непрекъснато. Но аз не съм имал прекалено много сериозни връзки. Нина Николина и Диана са жените, които са най-близо до мен като приятелки. И Мария Илиева, разбира се... С нея се познаваме от 15 години вече, още преди да имаме някакви групи. С Мариана Попова също се знаем от над 15 години.
-Заедно с популярната в Италия певица Алесия Д'Андреа представи съвместен клип. Двамата се държахте като истински влюбени.
- На сцената – да, защото пеехме за силни чувства. Бяхме страхотна комбинация. Освен в България видеото се разпространи и в Италия.
- Много си емоционален.
- Вече плача често и от радост. (Смее се.)

Пълния текст четете в печатното издание...


Както и любимите му рецепти:

Лазаня с кайма и сос бешамел
Агнешко печено в гювеч

Агнешко в гърне
Агнешко с гъби

On-LineAbonament

4294967295