Архив (Брой 45 (910) 8-14.XI 2011)

Хора, за които се говори

Зейнеб Маджурова от НА КАФЕ по Нова ТV

Аз просто съм едно работещо момиче

- Зейнеб, да започнем с новото риалити, което ще е част от „На кафе“ по Нова ТV и чиято водеща ще си ти. 
- Още нямаме излъчен епизод, но снимаме усилено. Нарича се „Един ден с моя идол“. В предаването ще срещаме зрител с неговата любима звезда и той ще прекарва един реален ден със своя идол. Заснемането отнема страшно много време, защото почитателят наистина влиза в дома на своя любимец и ако това е жена, ходи с нея на фризьор и на козметик. Присъства на репетициите преди концерта, ако е певец или артист. И е много интересно да наблюдаваш реакциите и вълнението на хората.
- Как подбирате участниците?
- Доста отдавна обявихме, че ще има такова риалити, и приканихме нашите зрители да ни разкажат за своя любимец. Искахме да ги мотивираме по атрактивен начин да ни обяснят защо искат да се запознаят с него. Някои изпращат свои видеоклипове, други - писма, в които обясняват защо харесват именно тази популярна личност. Разказват ни съдбите си, защото   понякога те са преплетени със съдбите на техните идоли.  
- Ако се поставиш на мястото на зрителите, кого би избрала и чий ден би желала да видиш как преминава?
- Много интересен въпрос! Направо ме завари неподготвена! Наистина не съм се замисляла, но покрай работата ми почти няма дом на наша звезда, в който да не съм била. И не знам дали трябва да го признавам, но има такива, от които съм се възхищавала като дете и при сегашните си срещи с тях съм претърпявала разочарование. Надявам се такова разочарование участниците в тези епизоди да не изпитат. Затова не съм сигурна дали искам да се срещна по този начин с някои от своите идоли. Искам да останат в съзнанието ми идеализирани, каквито съм си ги представяла винаги. 
- Родена си на 13-о число. Мислиш ли, че това е късмет или по-скоро лоша поличба?
- Смятам, че тринайсетицата ми носи късмет, черните котки - също, защото по-скоро съм  избирателно суеверна. Обожавам животните и конкретно котките и малко съм като египтяните, които преди години са вярвали, че те са божествени животни. В този смисъл не мога да повярвам, че точно  котка може да ми донесе нещастие. 
- Имаш ли котка у дома?
- За съжаление сега - не. Близо 14 години имах и тя беше част от семейството. Много страдах, когато преди няколко години почина. Сега живея сама в София и ми е тъжно, че ако си взема, тя ще трябва да стои сама у дома. Но е в приоритетите ми и един ден, когато създам семейство, това може би ще е първото нещо, което ще направя.
- Вярваш ли, че ако човек е роден под щастлива звезда, при него нещата ще се случват по-лесно? Ето, ти си едно обикновено момиче, което получи своя шанс след участието си в първия Big Brother...

Пълния текст четете в печатното издание...

On-LineAbonament

4294967295