Архив (Брой 30 (947) 24-30.VII 2012)

Двама насаме

Усещане за жена

Ревност разкъсва душата ми

Нели Митрова
neli.mitrova@mail.bg


Изповед болка и молба за прошка от любимата жена. С тази цел ме потърси 35-годишният Борислав от Хасково. В живота си всеки прави грешки, но неговата - както сам се изрази той - е непростима. Ето как протече разговорът ни.

...
- Бориславе, толкова ли е непростима грешката, че поиска публично да се извиниш на съпругата си чрез „Лична драма“?
- Ако с мен бяха постъпили така, аз никога нямаше да простя.
- Какво всъщност се случи?
- Какво ли не се случи. Да бях сгафил само веднъж, а то... За няма и денонощие разказах играта на цялата й рода. Неин приятел от детството – Калин, имаше рожден ден. Покани ни и ние, естествено, отидохме. Аз обаче, що да лъжа, винаги съм ревнувал Роси от Калин. Предупредих я веднъж-два пъти да не се занася много с него, че не го понасям, а тя само се усмихваше и продължаваше да флиртува. Знам, че не са правили секс – тя е точна жена, но самата мисъл, че може някой път да го направят, винаги ме е побърквала. Калин е красив мъж, а и много държи на съпругата ми.
- Предполагам, само като на приятел?
- Да, истински приятели са. Винаги са си помагали. Когато той счупи крак, тя ходеше всеки ден в болницата, а аз превъртах. Хем знаех, че е сам и няма кой да му помогне (родителите му починаха, братя и сестри няма, не е женен), хем превъртах от ревност. И вечер я обладавах като звяр. Понякога явно съм прекалявал, защото й причинявах физическа болка. После Роси ми се сърдеше по ден-два, не ми говореше... Аз пък започвах да й се моля да ми прости, и така до следващия път.
- Разкажи ми за рождения ден. Явно там е станало нещо, което сам на себе си не можеш да простиш.
- След като тя го покани да танцуват и се заредиха хитовете на Ивана, почнах да обръщам водките на екс. За няма и час съм гаврътнал поне три. После и още. Напих се безпаметно. Помня, че тръгнах към Роси, залитайки, стиснах я здраво за ръката и докато й кажа, че и тази нощ ще я скъсам от чукане (съжалявам за израза)... я ударих. Не исках да го правя, но се случи. Много съжалявам.
- Пред всички ли го направи?
- Пред всички. Калин се ядоса... И провалих рождения му ден. Смътно си спомням думите на жена си – че това е краят и повече не иска да ме вижда. Не дочака сутринта. Още през нощта си събра багажа и се изнесе. Взе и малкия. Синът ни е на 12 г.
- Къде е сега тя?
...

Пълния текст четете в печатното издание...Насаме се случват много важни неща:

Д-р Врабчев отговаря на ваши въпроси
Кризата влезе и в моето легло

Писмо до сексолога
Без секс ме болят тестисите

Как го правят другите
Оралната любов - почти висш пилотаж

Секс училище
Винаги е време за нещо по така

Макар че обичам дъщеря й
Спах с нея

На два стана
Едната ме възбужда, другата ме използва

On-LineAbonament

4294967295