Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

10 неща, които да не жертваш в името на връзката си

Има неща, които не бива да пренебрегваш в никакъв случай, дори и да е в името на връзката си. Повярвай ни, преди някой ден да го разбереш сама!


1. Не пренебрегвай вътрешното си чувство за свобода

Защото ако не се чувстваш свободна да правиш, мислиш и чувствстваш каквото си поискаш, тогава рано или късно ще дойде момента на срив (и емоционален и във връзката).


2. Външен вид

Ти си това, което си и трябва да бъдеш горда и щастлива от себе си и външния си вид, най-малко защото няма другата на земята като теб. Ти си уникална сама по себе си и не трябва да се опитваш да влезеш в нечии рамки или да промениш каквото и да било във външния си вид. Ако на някого не му харесва това - това си е изцяло негов проблем!


10 неща, които да не жертваш в името на връзката си


3. Истинско приятелство

Ако половинката ти има проблем с приятелите ти, не си ти човекът, който трябва да направи компромис. Запомни го!


4. Самоконтрол

Ти си достатъчно голяма, за да взимаш сама решения за живота си. Опитай се да не позволяваш някой друг да го прави вместо теб.


5. Финансова независимост

Колкото и да е хубаво да имаш на кого да разчиташ (в лицето на половинката си, особено ако живеете заедно) добре е да не забравяш факта, че винаги може да се случи нещо и да се раделите. А и когато си финансово независима това несъмнено се отразява на самочувствието ти.


10 неща, които да не жертваш в името на връзката си


6. Лично пространство

Всеки има нужда от лично пространство и всеки се нуждае от възможността да бъде сам понякога. И няма нищо лошо в това. Затова е полезно понякога да останеш сама - изключи си телефона и просто си почини.


7. Твоето тяло си е твоя работа

Да, точно така! И не, не става дума за външния вид, а за организма и вътрешните ти желания. Накратко - ти ще решиш кога си готова за първата голяма стъпка в живота си - тоест, кога и с кого ще имаш деца и не бива да позволяваш някой друг да решава вместо теб!


8. Желания и мечти

Ако половинката ти не споделя напълно твоите лични мечти и желания няма проблем. Все пак всеки е свободен да има мнение по всички въпроси и не е изненада ако сродната ти душа не възприеме твоите възгледи. Но внимавай дали не ти влияе! Ако е така - спри го навреме!


9. Навици

Навиците обикновено се определят като "добри" и "лоши". Съответно може да имате разногласия в определянето им като такива, но пак трябва да не забравяш, че всеки има право на мнение!


10. Независимост

Много е просто - ако искаш да си истински щастлива, то тогава трябва да се стремиш и да бъдеш напълно независима (и в емоционален и във финансов план).


Източник и снимки: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи