Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Искам да изживея остатъка от дните си като обичана и влюбена жена, а не да бдя над болен мъж, който съсипва здравето и живота ми

Въпреки че съпругът ми е само със седем години по-голям от мен, през последните години той се превърна в неприятно миришещ, немощен, раздразнителен старец. Хигиената му е под всякаква критика. Има полиартрит, всичко го боли, движи се трудно. Не помня откога не сме правили секс като нормални съпрузи. Тресе ме от отвращение, когато го докосвам. Липсата на сексуален живот ми се отрази и преди време напълнях. От красавица се превърнах в дебела, зле поддържана жена.


Интересът ми към живота напълно се бе загубил; нищо не ме интересуваше и вълнуваше. Една сутрин се събудих с ясното решение, че трябва да се променя. Записах се на фитнес, отслабнах, започнах да се грижа за себе си, дори си намерих любовник. Все пак и аз съм човек и искам да бъда обичана. Обмислям да напусна стария си съпруг, но заради децата се въздържам, тъй като те са много привързани към баща си. От друга страна се чувствам отговорна за мъжа си. Някога беше добър съпруг и нямам право да му отнемам семейството.


Ако го изоставя, съвсем ще се влоши. Кой ще се грижи за него? Убедена съм, че няма жена, която да му обърне внимание. Затова сега намирам спасение в любовниците си. Връзките ми са непостоянни, нищо сериозно - без любов, само секс. Разбирам, че докато съм със съпруга си, не ми остава избор, освен да му изневерявам. Искам да изживея остатъка от дните си като обичана и влюбена жена, а не да бдя над болен мъж, който съсипва здравето и живота ми.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи