Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

Адел с 45 килограма по-малко

След като в началото на годината изненада всички с огромната трансформация във външния си вид, Адел започна пестеливо да пуска нови снимки в Инстаграм, разкривайки ни преобразената си физика.


32-годишната певица е свалила 45 килограма с диета от около 1000 калории на ден и много пот във фитнес залата, естествено.И докато някои са очаровани от новата й физика, а други предпочитат старата Адел, този път певицата ни шокира с промененото си лице.


Новата снимка, която тя сподели в Инстаграм, показва Адел да позира под телевизора си, на който на стоп кадър е изпълнението на Бионсе от новото й видео Already.


Това, към което иска да привлече вниманието ни Адел, е сходният дизайн в облеклото им, но със сигурност погледът на всички е към лицето и тялото й. А фактът, че този път е без грим, я прави още по-неузнаваема.Независимо дали сте почитатели на новата физика на певицата, тя явно е твърдо решена да си остане с тези 45 килограма по-малко и да поддържа перфектна фигура.


Ще трябва да свикваме с новата-стара Адел.„Адел никога не е имала за цел да се стопи. Тя бе загрижена за здравето си и то беше единственото, което водеше новия й режим. Адел тренира повече от година и отслабваше бавно и постепенно. Но тъй като рядко се появява на публични места и страни от събитията напоследък, на хората им се струва, че тя е отслабнала рязко. Не е така. Освен това на нея не й е нужна тънка талия, за да привлича внимание към себе си – Адел дължи успеха на гласа си, а не на фигурата си“, категорично заяви треньорът й Пийт Герасимо.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи