Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Емоции:

Ако вашият партньор ви помоли за някое от следните неща, е време да го напуснете

Голяма промяна в живота ви – когато вашият партньор ви сподели, че ви харесва повече с друга прическа или иска да прекарвате по-малко време на смартфона си, е едно. Когато обаче ви каже, че предпочита да смените работата си, религията си или друга много важна част част от живота си – това определено е съвсем друго. Една хармонична двойка ще коментира проблемите, а не да поставя условия и изисквания.


Паролата за телефона ви – когато има здрави отношения не трябва да има тайни, но това в никакъв случай не означава, че трябва да се откажете от личното си пространство и свобода. Ако партньорът ви иска това от вас, едва ли ви има доверие.


Всичко да е разделено поравно – в един връзка просто няма как да се случи всички отговорности да са разделени поравно. Ако постоянно броите и си водите статистика, няма да стигнете далече. Понякога ще се налага да влагате много повече от партньора си, друг път ще е обратното. Важното е обаче нещата да се балансират от само себе си.


Да лъжете заради партньора си или да пазите голяма тайна – това не е особено честно спрямо вас и ви поставя в позицията да избирате между връзката си и моралните ви убеждения. Най-доброто нещо, което можете да направите в такъв момент, е да се дистанцирате.


Да приемете изневяра – ако половинката ви очаква просто да се примирите или да забравите за случилото се, значи предпочита личния си комфорт пред това да се извини и да понесе отговорност за своите действия.


Да се откажете от работата си – някои мъже определят мъжествеността си с това, че те да изкарват парите. Ако той очаква да се откажете от себе си заради неговото гигантско его, е време да тръгнете по друг път.


Да правите в секса неща, които не ви харесват – ако вече сте отказали нещо, което не отговаря на вашите вътрешни усещания за любовта и секса никой няма право да ви притиска да го правите. Това означава, че другия човек поставя своите желания над вашия психически и физически комфорт, което е неприемливо в една връзка.


Да ви забранява да говорите по определени теми – естествено е, че всеки човек има теми, които не обича да дискутира. Когато обаче това са неща, които засягат и двамата, като ги отбягвате само ще създадете недоверие и пропаст между вас.


Да ви кара да търпите тормоз от семейството му – ако сте с някого, то той трябва да стои винаги зад вас ви и да ви защитава. Трябва да се застъпва за вас във всяка ситуация, а не само когато му е удобно.


Да оставите приятелите си – той трябва да не пренебрегва факта, че в живота ви има и други хора, на които държите. Никога не бива да ви кара да избирате между него и някой скъп за вас човек, само защото не го харесва.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи