Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Необяснимо:

Ал Билек разказва какво ни чака през 2749 г.

Американецът Ал Билек твърди, че е участвал в легендарния Филаделфийски експеримент през 1943 година и е пътувал във времето. Той казва, че е прекарал 6 седмици в 2137 година и цели две години в 28-ми век. Билек описва далечното бъдеще като високотехнологично. И то няма да се управлява от хора, а от един компютър със свръхинтелектуални възможности.


По негови думи само след няколко столетия на планетата ни ще се възцари социалистически строй. А правителствата и президентите ще се превърнат в спомен. Той твърди и че климатичните изменения, на които сме свидетели днес, не са безобидни. И в бъдеще човечеството се изправя пред промени с катастрофален характер.


Ал разказва, че на 13 август 1943 година е бил на кораба DE 173 от експеримента Филаделфия, който проверявал чрез Общата теория за относителността на Айнщайн дали светлината може да се манипулира и човек да пътува във времето.


За този експеримент Билек казва, че е загубил съзнание само за няколко минути и когато се е събудил, се е намирал в 2137 година. Американецът е бил настанен в болница, каквато преди това не е виждал. Лекарите използвали светлинно и вибрационно оборудване и светкавично бързо възстановили жизнените сили на пациента.


През тази година той разбрал, че човечеството се бори активно с големите климатични изменения от 2025 година.

През 2137 година планетата вече е променена до неузнаваемост. Американският щат Флорида е под вода, нивото на Световния океан се е повишило, а Джорджия се е превърнал в крайбрежен щат.


Магнитните полюси ще започнат да се изместват, но човечеството ще успее да създаде изкуствени и да предотврати свързаните с обръщането на полюсите катастрофи.


Ще има Трета световна война, казва още американецът. В нея Америка и Европа ще воюват срещу Русия и Китай.


През 2020 година ще бъдат разсекретени американски военни документи, от които ще стане ясно, че американското правителство си сътрудничи с извънземна цивилизация от 1954 година.


През 2749 година Ал Билек е видял плаващи градове в океаните.

Интелектуалните възможности на цялото човечество били по-високи, а телепатията се е развила до съвършенство. Планетата се управлява от огромен компютър, а всички хора вече живеели като единна нация.


Билек завършва разказа си с предупреждението, че каквото и да правим няма как да променим бъдещето. То е предопределено, както за отделния човек, така и за цялото човечество.Източник и снимка: burgasnews.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи