Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Амал Аламудин е жената, която накара Джордж Клуни да чака 20 минути, преди да каже "Да"

Тя е умна, красива и магнетична, а той е холивудски секссимвол, на който му се носеше славата на харизматичен женкар, който казваше, че никога няма да се ожени. Докато двамата не се срещнаха и то напълно случайно – доказателство, че любовта ще те намери, каквото и да правиш. Заклетият ерген поставя няколко рекорда в продължение само на година и 2 месеца – за този период той успява да срещне жената на живота си, да се влюби, да се сгоди и да се ожени.


„Любовта чука на вратата“ е израз, който важи с пълна сила за Джордж Клуни, защото актьорът обяснява, че дори не е било нужно да излиза от дома си, за да се запознае с Амал Аламудин – блестящ адвокат и доказано име в правните среди. Представя ги техен общ познат, който минавал покрай къщата на Джордж край езерото Комо в Италия, когато му звъннал дали може да намине и да доведе със себе си приятел. Да, разбира се, бил отговорът на звездата от „Бандата на Оушън“, неподозирайки, че срещата ще предопредели живота му. През 2018 година Клуни разказва пред тв водещия Дейвид Летерман, че в този момент му звъннал телефонът и неговият агент изрекъл съдбоносните думи „Срещнах тази жена, която влиза в къщата ти, за която ти ще се ожениш.“ Интересна подробност от вечерта се оказали родителите на Джордж, които също присъствали. „Моите родители бяха там и разговаряхме чак до сутринта.“


Снимка: Getty Images„Помислих си, че тя е красива, помислих си, че е забавна и очевидно умна. Не знам какво си е помислила тя за мен. Вероятно, че съм стар“, споделя Клуни през 2017 г. за първите си впечатления от Амал пред The Hollywood Reporter. След вечерята следва размяна на съобщения, имейли, разговори – най-вече за това какво се случва в живота на другия. „По това време стана ясно, че сме повече от приятели“, добавя Джордж.


Първата официална среща не била съвсем типична


Първата романтична среща изобщо не може да влезе в графа обикновена и скучна. През октомври 2013 година Джордж кани Амал, която по това време живее в Лондон, да го посети в популярното студио „Аби Роуд“, в което той работи по филма „Пазители на наследството“ („The Monuments Men“). Това беше хубава първа среща. След това нещата между нас се развиха много бързо, след като бях в Лондон. Актьорът остава 6 седмици в Лондон, след което двамата прекарват Коледа в Кабо Сан Лукас в Мексико. Следва пътуване до Африка. В Кения те са на сафари, където Амал се среща с любимите си животни – жирафите.


Предложението идва много бързо


След като Джордж най-после се връща в Лос Анджелис през февруари, той вече знае, че това е жената. Показва нейна снимка, на която тя се радва на жирафите на свой близък приятел и спонтанно изрича думите „Мисля, че ще й предложа да се омъжи за мен“. Междувременно нищо неподозиращата Амал била разпитвана от родителите си какви са неговите намерения, а тя отговорила „Спокойно. Излизаме само от 6 месеца“. Всичко това се случва на фона на тръпнещия от нетърпение Клуни, който месеци наред подготвя перфектното предложение за брак.


Снимка: Getty ImagesСлед дълго планиране – от музиката, която ще звучи до 7-каратовия диамантен пръстен – Джордж кани Амал на вечеря в неговия дом. Датата е 28 април 2014 г. Не разчита на готова храна или готвачка, а приготвя всичко сам. „Приготвих всичко, паднах на колене и направих всички неща, които се очакваше. Чаках да зазвучи песента 'Why Shouldn't I?'“ („Защо да не трябва да рискувам, когато любовта се случи? / Защо да не трябва да познавам любовта“). Това е добра песен за това защо да не бъда влюбен. Свърши, тя продължи да се взира в пръстена, казвайки „О, боже мой!“Последвали цели 20 минути, в които 52-годишният тогава актьор стоял на земята, подпрян на коляното си, чакайки тя да каже "Да". „Тя беше шокирана“.Сватбата – звездна, пищна и незабравима


Сватбата идва толкова неочаквано, колкото и предложението – през септември, след по-малко от 6 месеца сгодени, двамата си казват „Да" на считаното за едно от най-романтичните места в света – Венеция. „Не бяхме казали на никого, че ще го правим, но някой се досети и се превърна в голямо събитие“, споделя Джордж за сватбата. Разбира се, под никой актьорът има предвид, че пресата не е била информирана. От друга страна, ако поканиш на сватбата си известни личности от ранга на Мат Деймън, Синди Крауфорд, Сандра Бълок и Емили Блънт, не може да очакваш, че медиите няма да надушат какво се случва.
Сватбата се състои в първия 7-звезден хотел във Венеция - Aman Canal Grandе. Тържествата продължават няколко дни, гостите и младоженците пристигат за церемонията с лодки таксита, Амал е облечена в неповторима рокля Oscar de la Renta, шита специално за нея – всички детайли са подробно отразени от медиите, според които всичко е струвало малко над 10 милиона долара.


Децата никога не са влизали в плановете на Джордж и Амал


Това никога не е било част от моето ДНК“, обяснява Клуни за бащинството пред The Hollywood Reporter, допълвайки „Не сме планували нищо такова. Никога не сме говорили за това, докато не се оженихме, което е забавно. След сватбата почувствахме, че сме големи късметлии и трябва да споделим целия този късмет." През 2016 Амал забременява. И двамата били шокирани, когато в лекарския кабинет докторът им съобщил, че бебето не е едно. Джордж си мислел, че има някаква грешка, но грешката се оказала вярна и през юни 2017-а, тогава 39-годишната Амал дава живот на близнаците Ела и Александър.Източник: ladyzone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи