Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Ана изневери на съпруга си и разказа: И в по*но филмите няма такива неща

Днес ще ви разкажем една меко казано странна история. Става въпрос за една жена – Ана, която изневери на съпруга си. Дотук няма нищо необичайно в ситуацията. Това, което я отличава от другите е разказът на жената за събитията, които са последвали самия акт на изневярата.


Дългогодишните брачни връзки понякога се оказват истинско изпитание както за мъжа, така и за жената. Има съюзи, в които всичко върши по мед и масло, но има и такива връзки, където нещо куца. В повечето случаи след като дълго време съпрузите са правили секс само един с друг рутината се настанява трайно в интимните им отношения и те започват да куцат. Така например преди време 40-годишната Нина сподели четири страхотни предимства от секса в кола, които заедно с мъжа й открили доста отдавна.


Сега обаче 46-годишната Ана реши да разкаже пред jenata.blitz.bg скандалните причини, довели я до решението да изневери на съпруга си. „От 15 години сме женени. Сексът липсва. По-точно, има секс, но всъщност усещането е просто отвратително. В най-добрия случай не усещам нищо, в най-лошия – струва ми се, че съм гумена кукла, която някой „мушка“просто за забавление.


В същото време не мога да оставя съпруга си: имаме три деца, апартамент, лятна къща, две коли, той съдържа цялото семейство и т.н. Но без задоволяващ секс имам чувството, че не живея пълноценно. Чувствам се нещастна“, сподели читателката. Тя поясни, че се е оплакала на своята най-добра приятелка за нещастния си сексуален семеен живот и получила шокиращ отговор: „Намери си любовник“.


„Отначало се обърках, когато чух съвета на приятелката ми, която също като мен е семейна от много години. После обаче си помисли „Защо не? То ще е само секс! Нищо повече!“. Намирането на любовник ми беше лесно. Регистрирах се в популярното приложение за запознанства, където посочих, че „търся само висококачествен секс“ и дори съм готова да платя за това. Този детайл бе важен, тъй като определено не изглеждам като 18-годишна кукла и трудно бих привлякла някой току-така. Само след няколко дни ми писа 25-годишният Милен. Предложи ми услугите си и ме покани да отида в тях.


Съгласих се! Това, което се случи с него, не бях виждала дори и в порно филмите“, споделя 46-годишната Ана. „Казах на мъжа ми, че отивам да спя при най-добрата ми приятелка, която знаеше, че ще ми служи за алиби. Отидох при Милен и той ме „започна още от вратата“. Кой би си помислил, че младите момчета са толкова сръчни и уверени в леглото. Те могат да дадат смисъл на всяка жена, минала четиридесетака, да живее отново.


Дори и в порно филмите не бях виждала толкова много изпълнения, както нещата, които той прави с мен. То бяха секс играчки, мръсни думи, оргазъм след оргазъм и какво ли още не. И така цяла нощ. Това бе рекорд за мен – сексът със съпруга ми никога не е продължавал повече от 10 минути. С Милен правихме секс във всички пози, много от които дори не подозирах, че съществуват. Правихме го на всевъзможни места из целия му апартамент. Дори на терасата му, която не бе остъклена“, споделя залисаната Ана.


46-годишната жена поясни, че с 25-годишният й любовник Милен са се договорили да се виждат няколко пъти седмично. Въпреки изневярата жената сподели нещо много интересно. „Фактът, че правих секс, който наистина да ми достави удоволствие, ме направи щастлива. Обичам мъжа си – не мога да си представя живота без него, но сексът помежду ни е кошмарен. Милен ме задоволява чисто сексуално, а съпругът ми във всяко друго отношение. Няма да се разведа с него! А с Милен ще бъда докато той все още иска да ме вижда“, споделя 46-годишната Ана.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи