Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Време беше и аз да ви пиша. Може би скандалът с майка ми ме „вдъхнови“, иначе едва ли щях да се реша. Бях в банята, телефонът ми звъннал, тя вдигнала и някакъв мазен мъжки глас казал: „Катеричка моя, ембаргото от пандемията падна, може ли другата седмица да се видим в хралупата ти?“ Майка ми изсъскала възмутено кой е и кого търси, той разбрал, че не съм аз и затворил.

Възможността да остана анонимен ме изкушава да разкажа моята странна история.

Преди 16 години заминах на работа в Германия, подписах договор за 4 години. Целта ми бе да спечеля пори и ако ми харeса, да се устроя там. Дори да прибера и родителите си, защото съм им единствено дете Преди да замина се случи нещо, на което не обърнах внимание, а се оказа фатално за остатъка от живота ми. Около два месеца имах връзка с Тина ( ще я нарека така за по-кратко). Не бях влюбен, не бе мой тип. Завъртя се около мен, гледаше ме в очите, правеше каквото кажех. Тоест не ми досаждаше.

Не бих си губила времето да описвам емоционалните си преживявания, но колежката ми Дани, ме провокира. Живяла е с ревнивец, напуснала го е, но се страхува, че ако й звъннел, нямала да устои и щяла да се върне. Любовта й към него била толкова силна, че притъпила сетивата й за самосъхранение...

Питам се: струва ли си на такава жена да й наливам акъл в главата? Случаят е неспасяем! И няма да се учудя, ако чуя, че отново ще е в прегръдките на своя незаменим Светлин до... следващите няколко месеца, когато реши пак да си вземе сака и си тръгне. Как не осъзнава, че бърка любовта с мазохизъм и понася унизително мъжът до нея да я ползва като вещ и да проваля всичко красиво между двамата. Казвам го от собствен опит.


Новият брой ви очаква, приятели

Ето какво още ви развълнува през изминалата седмица:


Писмо до любовника ми

. Този път не мога да ти простя


Мислех се за умна и хитра

. Шефът ме прецака


В хотелска стая с непозната

. Не се възползвах от тялото й


Несбъдната ми мечта

. Исках да облека булчинска рокля


Гледа внучката през деня

. Иска да й плащаме

Новият брой ви очаква, приятели

В него ще прочетете още:


Брат ми се влюби в друга

. Трябва да ги разделя


Чух я да казва:

. Мамо, искам да живеем с този чичко


2 случки за 4 дни

. Убедих се, че самотата много тежи


В малкия град

. Набедиха ме, че имам любовник


Той не е виновен за раздялата ни

. Опита се да излъже себе си

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи