Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Разтърсващи драми:

Аз останах без съпруга, а дъщеря ми без годеник

Човек никога не знае кога нещастието ще почука на вратата му. Преди пет години най-голямата ми дъщеря доведе приятеля си да живеят у дома. Валерия сияеше от щастие, защото най-накрая двамата определиха дата за сватбата. Дарин беше красив и приятен младеж, но за съжаление по-малката ми дъщеря попадна в плен на чара му и безумно се влюби в бъдещия ни зет. Бях сигурен, че чувствата й скоро ще отминат, но въпреки това внимателно я наблюдавах, за да не извърши някоя глупост.


Кой да знае, че проблемът ще нахлуе от най-неочакваното място. Един ден се прибрах много по-рано от работа. Още щом отворих вратата, чух стенания, които идваха от спалнята. Представете си каква жестока болка изпитах, когато открих съпругата си и Дарин да се любят на съпружеското ни легло. Побеснях от гняв. Без да се замисля, събрах багажа на двамата изменници и ги изхвърлих от жилището. Не само аз страдах. Валерия също преживя тежко изневярата на приятеля си със собствената й майка.


Колкото и да страдаше, дъщеря ми се оказа силно момиче и веднага развали годежа. Няколко дни по-късно подадох молба за развод. Дъщерите ми ме подкрепиха и в съда свидетелстваха срещу бившата ми съпруга. Оттогава те не поддържат връзка с майка си. Никога не бих си помислил, че по такъв начин ще се развият събитията. Сега аз нямам жена, а дъщеря ми годеник. Понякога ми се струва, че това е просто кошмарен сън, но не мога да се събудя. В крайна сметка през целия си живот искрено обичах жена си и бях сигурен, че и тя мен. Колко съм се лъгал.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи