Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

Аз съм на 39 и разведена. Никога не съм очаквала да се влюбя в най-добрия си приятел

Седяхме на маса близо до бара и слушахме местнатa група, когато към нас се приближиха две красиви жени. Щом видяха приятеля ми Боби, те се спуснаха да го прегръщат. " Коя е тя?" - попитаха те, вперили небрежен поглед в мен. И двете бяха облечени в миниатюрни рокли, плътно прилепнали към телата им, с изкусно нанесен грим, докато аз, 39 годишната жена, бях нахлула протрити дънки. Внезапно се почувствах зле. " Просто приятелка." - отговори Боби. В този момент усетих нещо като бодване в сърцето. Никога не съм мислила за него като за нещо повече от приятел - той беше с почти 12 години по-млад. Защо сега исках ситуацията да беше различна?


Подобно на много жени и аз имах предположения от по-млади мъже. Непрекъснато се питах какво харесват в разведена 39 годишна жена. Има толкова много прекрасни млади жени, които да ухажват! Боби беше просто добър приятел и след като 15-годишният ми брак приключи, имах нужда от приятели наоколо. Затова го поканих да чуем местната група. Знаех, че отдавна не е имал сериозна връзка. На концерта се надявах, че ще намерим някое момиче, което да му подхожда - умна, мила, уверена, забавна. Цяла вечер се оглеждах за подходяща, но така и не видях добра партия за моя приятел. В края на нощта Боби ме повика в задната част на бара, където имаше старо пиано. Той потупа съседното столче, давайки ми знак да седна до него.


Ръцете ни се докоснаха и той засвири само за мен. „Ето един мъж, в когото бих могъл да се влюбя“, помислих си аз. В този момент се учудих от себе си. Докато вървяхме към дома ми, тялото ми се тресеше от нерви. До вратата Боби се пресегна и стискайки ме в прегръдките си, нежно ме целуна по устните. Няколко месеца след първата ни целувка, той ми предложи да се оженим. Още не съм му дала отговор. Обичам го, но ми е трудно да свикна с 12-годишната ни разлика. Веднъж уж на майтап Боби каза, че понякога се чувства като момче до мен. Знам, че ще остарея по-бързо от него и един ден неизбежно ще проличи, че съм много по-възрастна. И се питам мога ли наистина да иска да бъда с този млад мъж в дългосрочен план?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи