Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Аз съм заклет гей, но този секс преобърна живота ми!

В днешно време сексуалната ориентация, че дори и определянето на пола ни, са относителни понятия. Звучи налудничаво, но светът като цяло е доста объркано място в последно време и следващата история го доказва.


Тя е за едно младо момче, което винаги е възприемало себе си като заклет гей, но един секс преобръща всичките му представи:


„Аз съм на 22 г. и съм гей или поне така си мислех до този момент. Реших да се разкрия пред света, когато бях на 18 г., като най-трудно ми беше да го призная пред майка ми, баща ми и сестра ми. За щастие те ме подкрепиха, защото са страхотни хора. Да, имам познати, които ми отправят хомофобски шеги, но това изобщо не ме притеснява, чувствам се много свободен и сигурен в себе си.


мъже, двойка


Срещнах приятеля ми малко, след като признах пред света сексуалната си ориентация. С него имаме прекрасна връзка и семействата ни приемат напълно спокойно отношенията ни.


Той е доста по-голям от мен, на 35 г. Толкова е грижовен към мен и дори когато 6 месеца бях останал без работа, той плащаше всичките ни сметки и не каза нищо за това. Аз обаче се чувствах неудобно и отчаяно исках да си намеря работа. Един ден започнах в една успешна IT фирма и от тогава животът ми се промени коренно.


мъже, двойка


Още в първия ден се запознах с една много красива колежка, с която се и заговорихме. Започнахме да си чатим и си станахме доста добри приятели. Освен че е хубава, тя е много мила, грижовна и забавна, общувахме много лесно и приятно.


Една вечер, преди карантината, всички от офиса решихме да излезем на по питие. След това голяма част от колегите решиха да продължат в някоя дискотека, а тя се обърна към мен и ме попита дали искам да отидем у тях. Нямаше как да ѝ откажа...


Беше толкова секси, имам чувството, че я погледнах през нови очи. Усетих, че започва адски много да ме привлича.


Едва прекрачихме прага на дома ѝ, когато започнахме да се целуваме страстно. Награбихме се като животни и започнахме да се събличаме един друг. Правихме страхотен секс!


Поръчах си такси, прибрах се при приятеля ми и мога съвсем искрено да призная, че никога не съм се чувствал по-виновен. След тази нощ в главата ми е пълна бъркотия, защото осъзнах, че приятелят ми вече не ме привлича.


жена, мъж


Тази колежка продължава да ми пише и сега, пита ме кога ще се видим двамата отново и честно казано, нямам търпение да правя секс с нея.


Нямам никаква представа как да кажа на родителите ми и най-вече на приятеля ми, че подозирам, че вече не съм гей“,

М.


Какъв е вашият коментар за тази неприятна и объркваща ситуация? Възможно ли е човек толкова лесно да промени ориентацията си?Източник и снимки: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи