Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Бавачката на децата разби брака и живота ми - втора част

Вместо да се разплача, уговорих съпруга си да заминем заедно за няколко дни в планината. Отпочинахме си и сякаш отново се сближихме. Когато се прибрахме, Маргарита каза, че майка й се е разболяла от рак и се налага да напусне работа, за да се погрижи за нея. Не се опитах да я спра, дори се зарадвах на ненадейното й заминаване. Съпругът ми също не настояваше тя да остане. Децата бяха поотраснали и вече не се нуждаеха от бавачка. Стараех се да се справям с всичко сама, приготвях вкусни ястия за съпруга си, грижех за децата си, поддържах се в отлична форма, а нощем се опитвах да угодя на мъжа си с красивото си тяло.


Изпълнявах отлично функциите си на домакиня и съпруга, но нещо се беше променило фатално. Той престана да бъде "МОЙ". Никога няма да забравя онзи ден, когато реших тайно да разгледам телефона му. Отваряйки го забелязах множество голи снимки на Маргарита, както и тяхна кореспонденция, която се състоеше изцяло от подробности за сексуалния им живот. Беше много болезнено, сякаш някой заби нож в гърба ми. В един момент усетих шум в главата си, а после съм загубила съзнание за кратко.


Щом се свестих, видях, че мъжът ми мълчаливо си събира багажа. Прибрах децата в другата стая, прегърнах го, умолявайки го да не ме напуска. Припомнях му за стотиците щастливи моменти, които бяхме преживели, но той беше неумолим. Каза, че вече не ме обича, поиска прошка и си тръгна ... Това е всичко. Последваха два месеца мълчание. Съпругът ми остави цялото си имущество на нас, но взе най-важното със себе си - сърцето ми. Обичам този мъж ... Какво да правя? Как да живея по-нататък? Все още се надявам и вярвам, че някой ден ще се върне.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи