Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

Бих искала да те обичам... Ще ми позволиш ли

Здравей. Приятно ми е да се запознаем. Може да не те познавам, но се надявам да се разбираме. Не се притеснявай, приятелски настроена съм. Имаш ли две минути? Мога да ти разкажа повече за себе си, отколкото виждаш. Аз съм свободен дух, който е страстен и жаден за преживявания, за приключения навън в открития свят.


Можем да започнем, ако искаш. О, представи си колко забавно би било това. Хайде да излезем и да преосмислим света, докато преминем през него. Има безброй неща за разглеждане и толкова много за откриване. Вече съм развълнувана, а ти? Радва ме да те направя щастлив. Мога да бъда каквото ти трябва. Не искам нищо в замяна само да знам, че си добре.


Може да не реша проблемите ти, но ще те поставя на първо място преди всичко друго. Ще се опитам толкова много да помогна. Ще направя всичко, което мога. Знам, че не е нужно да правя всичко това, но искам. Искам да съм тук за теб. Всичко, което искам, е да прекарам време да говоря с теб и да науча повече за теб. Нищо, което казваш, никога не може да бъде скучно и искам само да те чувам отново и отново.


Караш ме да се чувствам добре. Караш ме да се чувствам сякаш не съм сама. Караш ме да се чувствам някъде в този голям свят - има място, където всъщност принадлежа. Харесвам те. Това не беше ли очевидно? Няма нищо в теб, което бих променила. Искам да видиш себе си така както аз те виждам. Искам да си уверен в това кой си - силен млад мъж, който е способен да постигне всичките си мечти.


Не се съмнявам, че можеш да го направиш. И просто искам да съм там, за да го видя. Харесвам те и бих искала да те обичам, ако го приемаш. Ето моето сърце, душата ми и моето доверие. Готова съм да направя скок и да се гмурна. Да дадем обещания и да тръгнем към бъдещето заедно. Просто ми кажи, че се чувстваш по същия начин. Моля те, кажи ми, че се чувстваш по същия начин.


Здравей?Източник и снимка: dama.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи