Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

В света на известните:

Бионсе сключи сделка за 100 милиона долара

Бионсе може да спре с издаването на албуми и изнасянето на концерти през идните години, защото очевидно от друго поприще ще идват ангажиментите и доходите й.


След големия успех на анимацията „Цар лъв“ през миналата година, където тя озвучава един от героите и има големи заслуги за саунтрака, Бионсе подписа договор за сто милиона долара с Disney.Срещу въпросната впечатляваща сума, половинката на Джей Зи се ангажира да работи по три проекта с филмовата компания. Един от първите ще е саундтракът към „Черната пантера 2“, който се очаква да излезе през 2021 година.


Все още няма яснота дали ангажиментите й ще са свързани само с музиката към филмовите продукции, но по всяка вероятност, няма да е само това. Няма как Disney да не използват звезда като Бионсе и за озвучаване на герои, а защо не и с епизодични роли в игрални ленти.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи