Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Бившата ми съпруга изтъргува щастието ни

Преди няколко месеца загубих не само съпругата и дъщеря си, а и всичко, за което съм се борил през последното десетилетие. Обвиниха ме несправедливо и докато чаках присъдата си в затвора, жена ми преспа с този, който ме натопи. На съдебния процес невинността ми се доказа и ме освободиха от затвора. Още не бях се съвзел от страшния кошмар, когато жена ми се разведе с мен и ме лиши от родителски права. С фалшиво пълномощно беше успяла да си присвои къщата, колата и всички средства, които дълги години заделях за бъдещето на дъщеря ми Нора.


Сега разбирам, че докато аз съм пътувал по командировки и съм се борил нищо да не й липсва, тя и любовникът й са планували как да се отърват от мен и да присвоят всичко мое. За щастие съм специалист в областта си, затова не ми беше трудно да си намеря нова работа. Само за месец ме повишиха и увеличиха заплатата ми. Платих си и дълговете, намерих и квартира на изгоден наем. Но не съм щастлив, нищо не ми носи радост и не мога да се отърва от мисълта, че някой иска да ми навреди. Заспивам и се събуждам с болка и отчаяние.


Постоянно сънувам как ме арестуват и хвърлят в затвора, как жена ми и най-добрият ми приятел ми забиха нож в гърба. Дни преди рождения си ден реших да сложа край на страданията и изпих голяма доза лекарства с алкохол. Три дни лежах упоен и единственото, което си спечелих е тежък токсичен хепатит. Наскоро ме потърси бившата ми жена и ми предложи да се съберем отново. Но как да й простя? Как да забравя, че с любовника си ме хвърлиха в затвора, отнеха ми детето, отнеха ми имуществото и човешкото достойнство?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи