Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Бившият ми съпруг и новата му жена се опитват да вгорчат живота ми

Преди две години и половина изхвърлих съпруга си от дома, след като го хванах с любовницата му в нашата спалня. След развода той се ожени за нея и сега си имат дете. Въпреки че останах самотна майка на две деца, всъщност бях доволна от ситуацията, тъй като бившият ми непрекъснато ми тровеше нервите и вечно беше без работа. Мислех, че от сега нататък ме очаква спокойствие, но се оказа, че греша.


От известно време новата му жена не спира да ме притеснява. По цяла вечер ми звъни и ме ругае, а на имейла ми изпраща обидни съобщения. Обсъжда външния ми вид и характера ми. Информацията, която има, явно й е предоставена от бившия ми. Освен среднощните обаждания, многократно ми пукаха гумите на колата. Бившият ми съпруг ме съди за родителските права. въпреки че изобщо не се интересува от момичетата, идва в офиса и ме клевети пред началниците.


Подадох жалба в полицията и засега тормозът спря. Тези хора (уж) се обичат. Дадох им страхотна възможност да бъдат заедно, не се опитах да върна съпруга си, не казах нито дума на любовницата му. Не разбирам защо водят тази странна война с мен! Досега не мога да намеря отговор на въпроса си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи