Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Брачни неволи

Струва ми се, че в многобройни спорове съвместното съжителство се защитава от тези, които знаят какво е чисто теоретично или изобщо не възнамеряват да се обвържат със сериозни отношения. Разсъждавам така, защото изпитах всички „прелести” на съвместното съжителство, когато се съгласих първо да живеем заедно, за да се „опознаем” по-добре с моето гадже. По онова време бях дълбоко влюбена и ми се струваше, че околните ме мислят за задръстена провинционалистка, каквато всъщност бях. Преместих се при него от общежитието и започнахме да се „опознаваме“.


Тичах по магазините, грижих се за къщата, чистих я, спах с него, а той ходеше в колежа, работеше (или казваше, че работи) вечер се прибираше късно в полунощ, весел, доволен от себе си и понякога пиян. На моите плахи забележки весело отговаряше, че съм му жена и е мое задължение да си стоя у дома. Наистина, бях глупава, но не толкова, че да не осъзная, че той просто ме използва по всякакъв начин - и като безплатна чистачка, и в леглото. Нещо повече, винаги давах своя дял за храна и разходи от парите, които пращаха родителите ми. Шест месеца по-късно се върнах в общежитието, а бившият ми приятел изобщо не се разстрои и се насочи към друго момиче от нашия курс.


Добре, че мама и татко не разбраха в какви съм се забъркала. Втория път, когато ми предложиха да живеем заедно, веднага попитах защо? Отговорът на новия ми приятел беше, че трябва да се опознаем и да видим дали сме родени един за друг, преди да сключим брак официално. Попитах какво точно иска да знае за мен. Как готвя, чистя, мия? Ще го обслужавам ли качествено? Добра ли съм в леглото? Какъв ми е характерът? Ще бъда ли търпелива към всички правила, които той ще ми диктува? Може би едва тогава ще издържа изпита за правото да бъда наречена съпруга?Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи