Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

Браво на теб, успя да изгубиш жената, която всъщност искаше да бъде твоя

Браво на теб, успя да я изгубиш. Единствената жена, която беше готова да прекоси всички океани за теб.


Отблъсна човека, който беше готов да направи всичко, за да бъде с теб. Тя никога не поиска нищо, освен една единствена причина да остане, доказателство че я искаш и че имате бъдеще заедно. Но ти не успя да ѝ докажеш това и сега нея я няма.


Не я интересуваше, че не си богат или че не караш лъскава кола, искаше само да бъде твоето момиче. Не я беше грижа, че имаш недостатъци, защото тя също имаше такива. Месеците прекарани заедно я накараха да се влюби в теб и ти все пак избра да останеш сляп за факта, че тя избра теб, независимо какво казваха приятелите ѝ. Тя искаше само да я обичаш така както тя те обичаше.


Единственото, което трябваше да направиш е да се държиш с нея както трябва. Нямаше нужда от диаманти и рози, изискани вечери и скъпи подаръци. Тя беше семпло момиче с голямо сърце, чието единствено желание бе да бъде обичана и уважавана.


Харесваше ти факта, че не трябваше да полагаш усилие, харесваше ти, че тя избираше теб ден след ден. Нуждаеше се само да я погледнеш така, както тя гледаше теб. Стана ти удобно и това беше твоята грешка. Реши да задържиш стените, които си изградил около сърцето си, вдигнати и никога да не я пуснеш там. Държеше я на разстояние, когато тя те молеше да бъде близо до теб.


Тя ти даде ключа към сърцето си, а ти избра да го вземеш, без да ѝ дадеш нищо в замяна.


Обичаше факта, че тя оставаше, дори когато ѝ казваше да си върви. Истината е, че беше уплашен, прекалено уплашен да я допуснеш близо до себе си. Може би, защото си се почувствал уязвим, или защото си бил нараняван преди.


Дори да ти беше показала много пъти, че е различна, ти избра да вярваш, че е като онези от миналото ти. Обичаше да се хвалиш с нея пред приятелите си, сякаш беше някакъв трофей. Обичаше това повече отколкото нея самата.


Ти беше най-важния човек за нея, а тя бе само една от многото ти възможности.
Възползваше се от слабостта ѝ към теб и накрая я приемаше за даденост. Тя беше до теб в най-трудните ти дни. Остана ти вярна и отдадена, но на теб не ти пукаше, защото никога не ѝ се отдаде. Тогава един ден на нея ѝ писна и реши да си тръгне.


Престана да отговаря на обажданията ти, спря да ходи на местата, на които ходеше ти. Изгуби я, когато реши, че не е достатъчно добра. Ти направи това като избираше себе си, отново и отново. Липсата ти на признателност и благодарност към нея стана очевидна, когато тя осъзна че се бори за вниманието ти.


Браво на теб, че си успял да накараш жена да се почувства самотна, докато е била в компанията ти. Работата е там, че никоя жена няма да се отнася с теб така, както го правеше тя.


Тя беше единствена по рода си, а ти избра да не видиш това.
Сега, когато нея я няма, ще я търсиш във всяка друга, която срещнеш, само че няма да я намериш. Тя беше уникална, не само заради това, което е, а и заради начина, по който избра да те обича в добро и зло.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи