Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

В света на известните:

Бременна ли е Джиджи Хадид?

Американските медии изненадаха всички с твърдението, че Джиджи Хадид, която миналия уикенд навърши 25 години, очаква първото си дете.


Тъй като Джиджи и партньорът й Зейн Малик не са коментирали нищо, все още има съмнения за абсолютната достоверност на информацията.


Според таблоида TMZ, който се позовава на източник, приближен до семейство Хадид, Джиджи е бременна в петия месец. Според тях супермоделът обаче все още пази в тайна големите новини.Двамата със Зейн се събираха и разделяха многократно, но в крайна сметка отново са заедно и, ако не друго, поне това е сигурно – те са безкрайно щастливи. На снимките от рождения ден на Джиджи това личи.


През февруари Джиджи сподели в интервю, че колкото повече пораства, толкова повече мисли за създаването на семейство и деца. „Не мисля, че винаги ще бъда модел“, каза тогава тя.


В момента медиите търсят връзка с представителите на двойката за коментар, от който ще се разбере дали младите влюбени очакват първородното си дете.

Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи