Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Чрез измама накарах любимата ми да се влюби в мен

Може би греших, но преди седем години бях влюбен до полуда в най-добрата приятелка на сестра ми. Когато Вера ни гостуваше, използвах всеки удобен момент да флиртувам с нея, ала за съжаление тя не ми обръщаше никакво внимание. В отчаянието си реших да платя на известна ясновидка, която гастролираше в нашия град, за да й "предскаже", че аз съм нейната съдба и тя няма да бъде щастлива с никой друг, освен с мен. Ясновидката първоначално ми отказа, но след като й платих, се съгласи.


Тъй като Вера и сестра ми бяха неразделни, знаех кога точно планират да посетят прочутата гадателка. Момичетата вярват в такива неща, колкото и глупаво да изглежда. По-късно отидох отново при ясновидката и тя ме увери, че любимата ми е повярвала на всяка нейна дума. Оттогава изминаха много години и преди няколко дни с Вера отпразнувахме шестата годишнина от брака си.


What Is a Clairvoyant? | Psychic Abilities - YouTube


Със съпругата ми имаме две деца и сме щастливи. Така и не събрах смелост да й призная истината. Времето минава, а съвестта не спира да ме измъчва. Бракът ни е прекрасен и въпреки всичко се основава на лъжи. Страхувам се, че ако й призная истината, тя ще ме напусне и никога няма да ми прости. А може и да се засмее и да не се ядоса чак толкова. Наистина не знам какво да правя. Опитвам се да забравя миналото, това, което направих, но съвестта безмилостно ми напомня, че не съм нищо повече от един измамник. Какво мислите? Трябва ли да й кажа или да пазя тайната си до гроб?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи