Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

Да има къде да отидеш, това е дом. Да има при кого да отидеш, това е семейство. Да имаш и двете, това е щастие

Домът винаги ще бъде най-доброто място, където да отидете. В него се чувствате спокойни, защитени и щастливи. Той е вашето убежище след дългия ден. Домът ви осигурява бягство от натовареността на работата и натрапчивостта на света.


Защо домът е толкова важен за нас? Защото е наш. Домът изразява нашия вкус, нашите предпочитания, нашата индувидуалност. Хубаво е да знаете, че какво и да се случи, има къде да се приберете на сигурно. Тази сигурност не може да ви я даде нищо друго.


Когато в дома ни чака нашето семейство, това е двойно щастие. Любимите хора са в състояние да ви накарат да забравите за проблемите през деня, да се отпуснете и да намерите утеха. Семейството е най-голямата опора в живота.


Когато знаете, че някой ви чака у дома, нищо не изглежда толкова неприятно. Тази морална подкрепа, която получаваме от любимите хора, ни помага да се изправяме след всеки провал. Да имате за кого да се борите, дава неподозирана сила и кураж.


Без тях лесно бихте могли да се откажете от целите и мечтите си.


Домът и семейството ни правят щастливи, независимо от материалните ни придобивки, финансовите проблеми и трудностите в работата. Това е щастието, което никой не може да ни отнеме. Децата ни са най-големият ни стимул да се доказваме в живота и да се борим за тяхното бъдеще.


Затова не трябва да пренасяме проблемите от работата у дома. Когато прекрачим прага на дома, трябва да забравим за всичко негативно от деня. Така ще се чувстваме по-позитивни и ще посрещаме всеки нов ден с надежда.


„Да има къде да отидеш, това е дом. Да има при кого да отидеш, това е семейство. Да имаш и двете, това е щастие.“Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи