Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Емоции:

Да знаеш, че си обичан, дава повече сила, отколкото да знаеш, че си силен

Когато сме обичани, ние получаваме неочаквана сила и кураж. Справяме се по-лесно с несгодите в живота, не се страхуваме от бъдещето, имаме ясни цели. Знаем, че каквото и да се случи, има на кого да разчитаме. Подкрепата, която получаваме, ни изтласква нагоре и не ни позволява да падаме духом.


Самият факт, че сме предизвикали чувствата на някого, ни дава причина да бъдем по-уверени в себе си. Щом сме заслужили такава силна обич, означава, че сме достойни и в нас има нещо специално. Това ни прави по-енергични, способни и пробивни.


Любовта е най-мощната сила на света. Тя може да промени всеки един човек, да подобри живота му, да му даде стимул да се бори и да постига успехи. Когато някой повярва във вас, той ви дава криле. Чувствате се длъжни да не го разочаровате и давате всичко от себе си. Това води до личностния ви растеж.


Разбира се, хубаво е не само да получаваме, а и даваме обич. Чувствата, които изпитваме към някого, ни дават смелост да се изправяме пред невъзможните на пръв поглед трудности. Чрез любовта ние укрепваме, ставаме по-устойчиви и самоуверени.


Готови сме да издържим всякакви трудности, да преодолеем всякакви препятствия и да излезем победители.


Когато обичаме, виждаме причината да вървим напред, да се развиваме, да придобиваме нови знания. Това може да е любов към партньора ни, към децата ни, към близките ни. За да ги защитим, сме готови да влезем в огъня с неочакван кураж. Искаме да са щастливи и се лишаваме заради тях.


Любовта, дори и несподелената, може да ни направи по-добри хора, да ни накара да се замислим за постъпките си, да осъзнаем къде грешим. С любов в сърцето никой и нищо не може да ви уплаши. Тя е тази сила, която прави невъзможното – възможно.


Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи