Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Разтърсващи драми:

Дано някой ден майка ми да разбере какво е да бъдеш обиждаш и унизен

Откакто се помня, майка ми винаги ми е обяснявала, че обича парите повече от всичко друго. Малко след като се раздели с баща ми, тя изгони мен и брат ми от къщата и спря достъпа ни до кредитните карти. През следващите 8 години не поддържахме никаква комуникация с нея. Проговорихме й, едва когато ни потърси с молба да й простим. Въпреки всичко, което ни причини, ние я обичахме и искахме да й дадем още един шанс. За съжаление няколко години по-късно добрите ни отношения постепенно започнаха да се влошават.


Майка ми беше майсторка на грозните сцени, опитваше се да ни манипулира и тормози. Най-често обект на омразата й бях аз. Преди известно време се бях омъжила и със съпруга ми имахме син. Миналата година след много неприятно посещение в къщата ми, тя изпрати на сина ми колет, пълен с коледни подаръци. Не се обади да ни честити, нито ни пожела щастливи празници - все едно за нея не съществувахме. Пренебрежението й ме засегна и реших, че всеки опит за комуникация ще ме травмира повече, отколкото си струва.


Оттогава спрях да правя опити да подновим отношенията си. Исках да се съсредоточа върху собствения си семеен живот. Неотдавна разбрах, че ме е обиждала и ругала пред роднините ни. Собствената ми майка беше разказвала скандални лъжи за мен. Въпреки че отдавна не сме се виждали, за пореден път успя да ме нарани. Когато остана сама, преживявам всички злини, които ми е сторила. Боли ме и едновременно изпитвам силен гняв. Дано някой ден и тя да почувства какво е да си наранен и унизен.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи