Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

Деми Мур, Брус Уилис и лудото им семейно пижамено парти

Ето едно голямо и щастливо семейство, което се възползва от карантината, за да се радва на топлината и уюта на дома, в компанията на най-близките.


Деми Мур и Брус Уилис, заедно с трите им дъщери – Румър, Талюла и Скаут – решиха да си направят семейно пижамено парти.Цели две десетилетия минаха, откакто Деми и Брус се разведоха. Бракът им продължи 13 години. Двамата обаче работиха усилено върху това, за да изградят щастливо приятелство помежду си, за да могат да не разцепват семейството си.


И ето, че това е напълно възможно: 26-годишната Талюла сподели колко прекрасно си прекарва със сестрите и родителите си, а и самата Деми не пропусна да покаже в мрежата, че дните им минават в песни и танци.Трите дъщери на Брус и Деми са поканили своите партньори в семейната компания. Всички заедно непрекъснато измислят приятни начини да прекарват времето си в изолация.


Пижаменото парти бе прекрасна идея, а в него взеха участие дори и кучетата им. Карантината не е толкова лоша, когато си с най-любимите си хора!Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи