Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Детството с баща алкохолик ме направи безчувствен човек

Баща ми се пристрасти към алкохола, когато бях на 9 години. Точно в този период на бял свят дойде брат ми. Оттогава всички домашни задължения се паднаха на мен: почистване, миене, готвене. Налагаше се също да наблюдавам татко да не се напие. Щом брат ми тръгна на детска градина, трябваше да се грижа и за него. Мама работеше на две места, за да ни храни и плаща дълговете, които баща ми непрекъснато правеше. А той се пристрасти още повече към алкохола.


Водеше приятелите си у дома и по цяла нощ пиеха и крещяха. Живеехме в ад. Къщата беше отрупана с бутилки, а родителите ми вечно се караха и биеха. Дълго време мама стоически търпеше, накрая не издържа и се разведе с татко. Въпреки че изминаха години, още не мога да се съвзема от ужаса, който преживях в детството си. Понякога се чувствам така, сякаш имам рана в сърцето.


До ден днешен видя ли мъж да пие, изпадам в паника. Не мога да обичам и трудно се привързвам. Осъзнавам, че може би никога няма да създам семейство. Травмите в детството ми пречат да опозная истинската любов. Не знам как да се справя с болката в гърдите ми, която ме задушава. Няма да простя на баща си. Заради него не мога да общувам нормално с мъжете и се страхувам, че до края на живота си ще остана сама.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи