Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Дженифър Анистън има да ви каже нещо

Да носиш маска или да не носиш маска? Това е въпросът. Правилата се сменят постоянно къде ли не, дебатите продължават, както и аргументите „за“ и „против“.


Много лекари са категорични, че маските са безсмислени за здрав човек и в някои случаи дори биха влошили положението, но други твърдят, че чрез тях предпазваме хората около себе си и намаляваме риска от зараза.


В САЩ очевидно споровете не са по-различни, а препоръчителното носене на маски вече е политизирано, което разбунва духовете. Една от любимите ни актриси Дженифър Анистън сподели снимка, на която носи маска, отправяйки съобщение към своите милиони последователи в Инстаграм, в опит да призове хората към съпричастност и малко смирение:„Разбирам, че маските са некомфортни и неудобни. Но не смятате ли, че е по-лошо, че в момента бизнесите умират, хората остават без работа, лекарите изнемогват. Много животи бяха отнети от този вирус, защото не правим достатъчно.


Аз наистина вярвам в добротата у хората, затова знам, че можем да се справим с това. Но въпреки всичко, все още има хора, които отказват да предприемат важни, необходими стъпки, за да помогнат в това положение, за да допринесат за общата безопасност. Много от вас се тревожат, че правата им са потъпкани с решението, че трябва задължително да се носи маска. Но тази проста препоръка бе политизирана неслучайно, а именно за да е от полза за живота на хората. Затова не трябва да има дебат по темата.


Ако ви е грижа за човешкия живот, моля ви, просто си сложете маската и окуражавайте тези около вас да направят същото.“


Постът на Дженифър Анистън бе подкрепен от Дрю Баримор, Кортни Кокс, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Рита Уилсън и още много други знаменитости, които смятат, че това е най-малкото, което могат да направят, за да може животът да се върне към нормалното.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи