Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Емоции:

Един ден ще намериш някой много по-добър от него

Сигурно си мислиш, че няма да намериш по-добър от него. Някой по-мил, по-сладък и по-внимателен. Но, разбира се, светът не се върти около него. Той не е най-добрия човек, който някога е съществувал.


Той също е правил грешки. Грешки, които си пренебрегвала. Казвал е думи, които си се правила, че не чуваш. Правил е неща, които си избирала да игнорираш.


Той е бил целия ти свят. Твоето спасение, твоята вяра, твоята мечта.
Но работата е там, че с времето осъзнаваш някои неща. Неща, които е трябвало да откриеш сама, когато му е дойде времето. Разбираш, че той не е толкова перфектен. Никой не е, но той те е накарал да мислиш, че така.


Всичко свързано с него е било прекалено хубаво, за да е истина. Мислила си, че не го заслужаваш, че е прекалено добър за теб. Винаги си се питала защо точно ти? И когато си е тръгнал, не си можела да направиш нищо друго, освен да събереш парченцата от разбитото си сърце съвсем сама.
Изчезнал е просто ей така.


Минали са години и вече виждаш искрици надежда в очите на други, които не приличат на неговите. Не го желаеш и не лежиш будна вечер, мечтаейки да е до теб.


И вече знаеш с цялото си сърце, че ще намериш някой друг. Някой, който ще те кара да се смееш по-силно, който да те кара да се усмихваш по-широко. Някой, който няма да се опитваш да впечатлиш.


Ще намериш онзи, който ще оцени всичките ти недостатъци и който няма да се откаже от теб. Някой, който няма да те пусне така лесно.
И този човек, който си мислела, че ще бъде той, няма да е. Вече не, не и сега.


И смешното е, че вече не си тъжна, не изпитваш лоши чувства, сърцето ти не е студено. Не си разочарована, нито ядосана.
Имало е причина да срещнеш този, който ти е разбил сърцето. Той е бил първата ти любов. Но винаги има първи път за всичко, който в повечето случаи се оказва неуспешен.


Бъди щастлива, че си го срещнала, бъди щастлива че си го обичала, както и той теб. Но един ден ще вървиш по пътека постлана със цветя и човека, който ще те чака до олтара няма да е той. А ще бъде този, за когото си мечтала винаги – по-добрия, по-милия, по-нежния. И любовта, която ще изпитвате един към друг няма да може да се сравни с никоя друга.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи