Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Единственият изход да обезпеча бъдещето на семейството ни, е да продам собственото си дете

Веднага след като с Добри се оженихме, той реши да отвори бизнес. С времето преуспя и не след дълго си купихме апартамент и кола. Бъдещето ни изглеждаше светло, затова родих две деца и очаквах трето, когато всичко се разпадна. Съпругът ми направи изключително неуспешна инвестиция и се наложи да продаде бизнеса, за да изплатим дълговете си. Но и тези мерки се оказаха недостатъчни. Месец по-късно, за да се разплатим с останалите кредитори, се разделихме с цялото си движимо и недвижимо имущество.


Когато сестра ми разбра в какво положение се намираме, тя ми предложи помощ. Вероника е омъжена, но не може да има деца. Една вечер сестра ми заяви, че ако й дам бебето си, ще го отгледа така, сякаш му е родна майка. В замяна ми гарантира, че ще ни купи тристаен апартамент и ще ни даде нужните пари, за да възстановим отново бизнеса си. С Добри дълго обмисляхме странното й предложение и още не сме дали категоричен отговор. Никой от нас не е съгласен да продаде собствената си рожба, но перспективите ни не са много ярки.


И двамата осъзнаваме, че ако приемем офертата на сестра ми, бързо ще подобрим финансовото си положение и най-важното е, че останалите ни деца ще имат спокойно и светло бъдеще. Знам, че Вероника ще отгледа добре сина ми и ще направи всичко възможно, за да му даде отлично възпитание. Здравият разум ни казва да се съгласим, но сърцата ни се късат от болка и тъга.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи