Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

Елтън Джон: Наслаждавам се на всяка секунда със семейството си

Докато повечето знаменитости, свикнали на препълнени графици и много активен живот, вече се чудят какво да правят у дома, ето една звезда, която се наслаждава на всеки миг от изолацията по време на пандемията.


В дистанционно интервю за Apple Music, Елтън Джон сподели, че най-после има възможността да прекара пълноценно време със синовете си и съпруга си, тъй като участията и турнетата му за момента отпадат.


„Обикновено нямам лукса да прекарвам толкова време с тях, затова се наслаждавам на всяка секунда. Всички трябва да оценяват това, докато могат. Помнете, че през всеки облак минава лъч светлива“, сподели 72-годишният легендарен певец.Той неведнъж е разкривал, че по време на големи семейни празници като коледните например, той доброволно се самоизолира с близките си, за да може всички да бъдат истински заедно. Правилата са – никакви телефони, за да не се губят живият контакт и разговорите.


„Може би тази ужасна ситуация все пак ще обедини хората, ще ги накара да мислят едни за други. Всички сме толкова егоистични, дори и аз“, добавя още сър Елтън Джон.


Той е категоричен и за позитивното влияние на музиката, която има лечебна сила именно в моменти като този.

Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи