Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

Ето какво да очаквате от истинската любов

Очаквай от любовта да е едновременно обикновена и необикновена. Намери човека, с когото те въодушевява да прекараш събота вечер вкъщи и да не правиш нищо – стига да си с него.


Очаквай от любовта да те прави щастлива от самия факт, че прекарваш неделята си да изпращаш мейли, да сгъваш и да переш дрехи и да приготяш храната за през седмицата – стига до теб да е човека, когото обичаш. Независимо какво правиш, всичко ще е страхотно и вълшебно, стига да си с истинската си любов.


Очаквай от любовта да се чувстваш спокойна да говориш на каквато и да било тема, стига да говориш с правилния човек. Не трябва да си умна или забавна, за да грабнеш вниманието му. Ще можеш да седнеш до него и да кажеш всичко, което ти е на ума. Че работата те тревожи, че ти липсва майка ти, че имаш куп други проблеми.


Няма да се тревожиш, че ще изглеждаш мрънкаща или прекалено нуждаеща се. Няма да се чувстваш, че трябва да задоволяваш нечий очаквания, за да го задържиш около себе си. Няма да чувстваш нуждата, че постоянно трябва да си интересна и занимателна – ще можеш да бъдеш просто себе си.


Очаквай от любовта да те накара да се чувстваш приета такава, каквато си, но и да те окуражава да си по-добър човек. Намери някого, който те приема и те подкрепя в нещата, които правиш.


Намери някого, когото обичаш и уважаваш толкова много, че всеки ден да се опитваш да си по-добра версия на себе си – заради него. Намери някого, който да те кара да се чувстваш в безопасност, дори когато се проваляш.


Намери някого, който вижда истинската теб, когато те гледа. Някого, който си оставя телефона не само когато си разстроена, но и когато просто искаш да си поговорите. Защото ти си най-важното и най-значимото нещо за него. Намери някого, който те гледа в очите и се вслушва в думите ти. Намери някого, който те кара да правиш същото за него.


Очаквай от любовта да е трудна, пълна с предизвикателства и наистина да изисква много работа. Освен това, очаквай от любовта да си заслужава всяко усилие и всяка жертва, които правиш за нея.


Очаквай от любовта да е изключително рядка. Да е необикновена в обикновеността си. Да е изпълнена с щастие и чувство на удовлетворение, да се подхранва и да е изпълнена с малки моменти на топлина, близост и уважение.


Очаквай от любовта да е такава, че да изпълни всичките ти очаквания.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи