Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Хороскоп:

Годишен хороскоп 2020 г.

ЗОДИЯ ОВЕН

Според годишния хороскоп за 2020 на Овен е време да продължите със своите планове и идеи. Сега можете да решите да направите първата стъпка към това, което искате, изграждайки живота си точно така, както искате, без да следвате желанията или заповедите на други хора. Годината е подходяща да се преоткриете, да започнете голяма кампания, свързана с вашия имидж или да освежите облика и идентичността си, подготвяйки се за следващата лична астрологична година. Можете да започнете да изпълнявате съкровено и лично желание в международен мащаб. Тази година ще започнете нова професионална фаза и за момента сте много привлечени от новото си владение, въпреки че няма да има финансова промяна от него.


Хороскопът за 2020 година разкрива, че в романтичен план трябва да съсредоточите върху бъдещето на вашата връзка. Замислете над проблемите си. До 21 януари ще замените мислите с дела и или сериозно ще говорите с партньора си, или ще потърсите нов човек, който да споделя вашето виждане за живота. През цялата пролет ще бъдете препълнени с енергия. Тази година ще започнете действия за подобряване на дома и за неговото преустройство или банкови инвестиции. Партньорът ви няма да подкрепя финансово нито едно от вашите намерения, а това ще ви тревожи.


Що се отнася до кариерата, според изготвения годишен хороскоп 2020 Овен е добре да знаете, че още от самото начало е препоръчително да помислете внимателно на кои колеги и клиенти да се доверите. Яснотата на вашата собствена стратегия ще ви позволява да виждате правилно чрез стратегиите на другите. През февруари ще ви бъде приятно с рисковете от лични проекти и групови решения. Вие се идентифицирате с вашата компания и независимо дали обичате работата си или не, това няма да има значение след 20-ти. От 7 март дори няма да се възмущавате на определени преживявания за изграждане на характер, които идват с територията. След 21 март ви се отварят възможности, които подхранвт истинския ви потенциал. Наградите и дългоочакваните промени в кариерата се отварят пред вас; бъдете готови да го понесете. Делегирайте отговорност за всичко, за което можете през април, оставяйки на разположение единствено за критичните решения, които само вие можете да вземете. Може би ще срещнете съпротива на 19-ти или 20-ти, но така ще е и с всички останали. Между 17 и 21 май помислете за повече реинвестиции и по-малко нови разходи. Очаквайте смяна на персонала, когато задълженията и отделите се предефинират през втората седмица на юни. Личните чувства ще пречат на рационалните ви решения между края на юни и средата на юли. Към края на август оплакванията на колегите и конкурентите ви може да не са от значение, но индустрията и общественото мнение ще имат все по-голяма тежест. Тези, които не могат да си позволят да правят свои правила ще трябва да играят по установените. След 23 септември прогресът и печалбата ви са застрашени. Около 14 октомври ви предстоят трудни времена, свързани с прогресът в кариерата и печалбата ви, които ще са застрашени. До средата на ноември има вероятност да работите сами, но това не означава, че сте без съюзници. Не се разстройвайте твърде много, ако сделките ви се насочат на юг в края на ноември 2020 г.


Във връзка със здравето ви, според изготвения за Овен годишен хороскоп 2020 г. е препоръчително да се въздържате от всякакви кулинарни излишества, а прекаляването с алкохол и лекарства ще бъде противопоказано за вас. Помислете как да организирате професионалната си дейност така, че всеки ден да си правите почивка. Астролозите препоръчват да консумирате храна, богата на желязо. Ежедневното ви хранене трябва да включва маруля, спанак, коприва, броколи, риган, мента и др.


ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Според изготвения за Телец годишен хороскоп 2020 г. планетите Плутон и Сатурн ще ви помогнат най-накрая да съберете плодовете на всичките си усилия, направени през предишните години. Най-сетне ще бъдете доволни, изпълнени с ентусиазъм и увереност, защото вашите заслуги са признати и ще започвате да планирате нови проекти и да установявате нови контакти.

Благоприятният годишен хороскоп за зодия Телец 2020 г. също обнадеждава, че ви предстои благоприятна година в любовен план. Сега можете да бъдете по-взискателни. Ако вече имате стабилна връзка, ще можете смело да намекнете на партньора си, че сте готови да продължите заедно напред, само ако получите повече внимание и нежност.


Аспектът, формиран от Меркурий и Плутон през тази година, ще ви насърчи да реорганизирате бюджета си във финансов план. Не е изключено да създадете компания или организация или да преместите сметките си в друга банка и т.н. Парите могат да бъдат и дори ще останат горещ и динамичен сектор за дълго време. По отношение на евентуалните финансови инвестиции е препоръчително да бъдете изключително предпазливи със своите финанси, тъй като 2020 г. не ги подкрепя по никакъв начин. Ако искате да спестите пари, би било добре първо да проверите своите кредити, в чиято актуализация не сте участвали от много дълго време. Трябва да следите разходите си и да планирате своите покупки много добре. Въпреки, че ситуацията няма да ви хареса, за момента ще трябва да бъдете доволни от това, което имате и да отложите много от подновяванията, които възнамерявате да предприемете за следващата година.


Като цяло направеният годишен хороскоп 2020 Телец предвещава, че следващите 12 месеца ще донесат „вятъра на свободата” в живота ви. Вие сте свободни да действате според собствените си интереси, да избирате какъв начин да следвате, да приемате или не различните възможности, които ще се появяват пред вас.


Вашето здраве няма да ви представлява проблеми, а единствените основни рискове ще са по време на Лунните затъмнения. Не пречи да обърнете внимание на хроничните инфекции, защото те могат да ви доведат до лекарския кабинет.


godishen-horoskop-2020


ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Според изготвения годишен хороскоп 2020 за зодия Близнаци фундаментални промени ще настъпят в дома и семейния ви живот. Ще има многобройни проблеми, дискусии и главен упрек, че не изпълнявате отговорностите си. По-добре е да решите проблемите си от самото начало и да поддържате отворена комуникация, за да избегнете големи конфликти.


Актуалният за Близнаци годишен хороскоп 2020 предупреждава, че вашата кариера ще претърпи някои неочаквани промени. Понякога ще бъдете изненадвани и няма да можете да разберете в каква посока да тръгнете. Възможно е да промените областта на вашата дейност и се препоръчва да се запишете за някои профилирани курсове. До 21-ви януари ще можете да се справите с всякаква сложна бизнес етика. И докато се опитвате да не смесвате бизнеса с удоволствието, някой ще има повече от професионални идеи за вас за Свети Валентин. В началото на април ви предстоят сочни нови проекти. Хората ще уважават вашия авторитет през целия май, което ще доведе до повишаване или изгодно прехвърляне на властта до 21-ви. Пазете работните си отношения гладки, особено след средата на август – не можете да си позволите да загубите добрата воля. Вашият прозорец за контрол на щетите ще се смали между 23 септември и 24 октомври. Не изкушавайте съдбата на 14 и 28-ми, дори когато решението изглежда напълно очевидно.


Като цяло направеният годишен хороскоп за Близнаци 2020 г. предвещава поява и на лични промени, така че в края на следващата година ще приемете нови ценности и принципи. Всички тези многобройни промени ще ви накарат да станете по-студени, по-ясни и по-благоразумни. Няма да се доверявате толкова лесно на другите хора, защото в началото на годината ще претърпите много разочарования, причинени от вашите приятели или от партньора до вас. Ако сте Близнаци, които търсят любовта, оглеждайте се добре през февруари, но поддържайте стандартите си високи. Ако вече сте обвързани, не се захващайте толкова от социалния вихър, защото може да загубите връзката си. Ако дългосрочната ви връзка се превърне в борба за власт, бъдете готови да загубите известна позиция. Ще постигнете компромис до 21 април и се уверете, че ще го направите изящно, без тайни обиди. Необвързаните Близнаци да отстояват себе си и да не приемат „не“ за отговор. До 21 май всички отговори на всички въпроси ще са във ваша полза. Радвайте се на романтиката и глезете себе си колкото се може по-често. Месец юли ще донесе страстни моменти във всяка връзка и това не се отнася само до нощите. Ще искате да изчезнете от света, но за съжаление светът ще изисква вашето внимание през август. Новите взаимоотношения могат да се ускорят, след като работата ви отведе далеч за по-дълги периоди. В началото на ноември идва време на самооткриване, а целият декември ще бъде празник за вас.


Звездният годишен хороскоп Близнаци 2020 г. предупреждава, че трябва да бъдете по-внимателни към здравето си. Неблагоприятното положение на Марс ще ви създаде известни проблеми. Може да срещнете някои затруднения с храносмилателната или дихателната система. Също така, внимавайте със стресовия фактор, който също може да създаде проблеми.


ЗОДИЯ РАК

Според изготвения за Рак годишен хороскоп 2020 г настъпва време да сбъднете мечтата си. Ще работите усилено, ще преодолеете границите си, но резултатите ще са добри. Дори годината да е взискателна за вас, вие имате всички необходими ресурси, за да успеете.


Независимо от кариерните ви стремежи, ще получите позицията, която желаете. Актуалният годишен хороскоп 2020 Рак предупреждава, че вместо да вземате новогодишни решения относно кариерата си, може да си зададете въпроса: „Защо да се забърквам с успеха?“ Прекарайте януари като направите малки поправки и се уверете, че имате „план Б“, тъй като може да ви е необходим след 21-ви. Събитията може да се ускорят през февруари, но няма да се изплъзват извън контрол. Вашата външна увереност ще бъде ключова до 20-ти, когато работата ви ще говори сама за себе си. Основна възможност ще ви заобиколи в края на март. Ако това доведе до застой през април, отделете говреме за кариерно развитие. 19-ти ще стартира вашия сезон на изкупуване. Имате повече съюзници на работното място, отколкото сте осъзнали – дори конкуренцията ви уважава. От 5-ти май можете да инвестирате време и средства в нещо огромно. От 22 юни до 23 юли ще сте благодатни и уверени. Всички нагоре и надолу по веригата ще ви чуват и ще се подчиняват. Голямо отношение и големи награди ще са ваши до края на август, въпреки че някои колеги могат да поставят под въпрос специалния ви статус след 10-ти. Може да разклатите индустрията до 30-ти – твърде добре е да издържи и след края на септември, но е достатъчно, за да спечелите малко точки. Настанете се в удобна работна рутина до 24-ти август. С подходящия екип все още можете да правите магия, дори само в пренареждане на стара работа, за да задоволите текущите си нужди.


Ако сте несемейни, определено ще срещнете някой специален човек. Всъщност вие сте истински магнит за противоположния пол. Ако сте въвлечени във връзка, ще искате повече от партньора си. Като цяло направеният годишен хороскоп за Рак 2020 г. предвещава, че няма да сте доволни от по-малко и че ще имате необходимата упоритост да промените нещата в своя полза. Бавният старт на любовният ви живот не означава, че ще бъде лош, така че се наслаждавайте на времето в спокойно съзерцание и приспособяване. Самотните Раци ще се радват особено на ново разбиране на романтичните си приоритети, докато тези с партньор ще оценят времето си заедно. Месец март ще ви донесе по-високи нива на енергия и истинско желание за забавление. До 17 април ще накарате топката да се търкаля направо към романтичните ви цели. Нови и по-дълбоки ангажименти са на хоризонта, пристигащи с гордо чувство за истинско изпълнение. Изхвърлете излишния си емоционален багаж в началото на май. Вашата цел трябва да бъде да разрешите проблемите, вместо да се опитвате да се занимавате с тях. Годишният хороскоп за Рак 2020 г. прогнозира, че лятото започва с удовлетворение и ще става само по-добро. До края на юни вече ще сте на върха на света, така че поканете любимия си да сподели преживяванията ви. През юли дългосрочен партньор може да се нуждае от вашата подкрепа. Общуването с близки ще е ясно и директно, което ще ви позволява да се чувствате напълно защитени и истински обичани. В началото на ноември двойките могат да освежат любовта си, като се отдадат на носталгия, а самотните Раци могат да очакват нова вълнуваща афера, пълна с разширяващи ума им преживявания. Завършете годината, като проучите областите между вашите нужди и вашите желания.


godishen-horoskop-2020

ЗОДИЯ ЛЪВ

Според направения за Лъв годишен хороскоп 2020 г. в професионален план ще се радвате на много възможности. Лесно ще вземете правилното решение, но ще настъпят наистина важни промени за вас през тази година. Най-красивите поводи за празнуване ще се появят в края на пролетта, особено през месец май. Вашият социален живот ще бъде много динамичен и ще срещнете много нови хора, особено към края на лятото.


Движението напред може да е непрактично през първата седмица на новата година, но не вписвайте инерцията в официалната си политика. Изберете отбори и съюзници след 6-ти януари, защото събитията ще подсилят ръцете ви на 21-ви. Впечатлете клиентите си със спонтанност, докато проектите навлязат в следващата фаза на 21 февруари, но не забравяйте, че последователността е от решаващо значение. Вашият шеф ще има право до 7 март, така че започнете да го слушате. Работата с по-големи организации ще се почувства веднага след 5 май. Отхвърлете нереалистичните предложения след 10 юни, за да прекарате следващите няколко месеца в бързата лента. От 23 юли кариерата ви ще започва да се развива. След 23 септември преговаряйте, а не доминирайте. Компромисът на 14 октомври поставя основата за изплащане от сътрудник, който не е длъжен да ви дължи услуги. След 8 ноември ще предстоят прегледи на резултатите. Втората половина на месеца ще бъде бум за бизнеса и ренесанс за професионалните ви отношения.


Любовният годишен хороскоп 2020 Лъв предвещава промяна още в началото на годината, но вие сте стабилни и ще бъдете щастливи по този начин. До края на януариобвързаните ще тръгнат в търсене на нови трепети. Самотните ще са особено предпазливи от новите отношения – може би поради страх от ново нараняване или от разумна предпазливост. Добре ще бъде да разбирате, че поведението – и доброто, и лошото – винаги има последствия. Годишният хороскоп 2020 за зодия Лъв прогнозира, че вашето достойнство ще се завърне около 30 март, което ще ви накара да изследвате нови източници на тихо щастие. В отношенията ви това ще доведе до свиване на гнездо и макар приятелите ви да се оплакват от отсъствието ви, вие ще сте прекалено заети, за да ви е грижа за това. През април необвъързаните ще инвестирате енергия в необичайни хора. Краят на май ще ви донесе сладост и светлина навсякъде. През лятото влюбените може би ще са просто заслепени от интензивните си чувства, докато тези, които търсят любовта, ще бъдат положително неустоими. Между 30 юни и 14 юли свободните не трябва да се обвързват, а двойките може да поискат да изследват независимите си интереси. През последните седмици на лятото ще се чувствате необичайно настроени. Очаквайте подкрепа от любимите си хора, но не изисквайте непостижимо съвършенство. През септември ще търсите любовта на грешните места и нещата могат да се превърнат в неприятна среща в началото на октомври. Връзките „ще цъфтят или ще преминат“ до 25 октомври, в зависимост главно от това колко вече сте инвестирали и колко сериозно приемате цялостно понятие „за по-добро или по-лошо“. Каквито и да са резултатите, ноември ще ви посрещне в носталгично настроение и готов да ви даде много сърдечни благодарности. С настъпването на зимата насочете вашите емоции към по-доброто и оставете старите проблеми след себе си.


Според направения годишен хороскоп Лъв 2020 г. прогнозите са изключително благоприятни по отношение на парите, кариерата и бизнеса, особено през втората половина на годината (след юни) поради позицията на Юпитер. За жените от зодия Лъв, които все още нямат работа, има големи шансове да намерят работно място или да открият собствен бизнес. Шансовете са значителни и да увеличат доходите си. Успехът в бизнеса и премахването на препятствия в кариерата ви ще са само част от благоприятните ефекти, определени от позицията на звездите във вашия годишен хороскоп 2020 г. Въпреки това, тъй като положението на Сатурн не е изключително благоприятно, трябва да бъдете предпазливи, когато инвестирате парите си през първия период на годината. До юни ще трябва да обърнете повече внимание, защото ще срещнете някои блокажи и препятствия, които ще изискват решителност и упорит труд , за да се преодолеят.


През 2020 година зодия Лъв трябва да бъдат изключително внимателни за здравето си, според прогнозите на хороскопа. Сатурн няма да бъде в благоприятно положение, поради което здравето ви може да стане причина за безпокойство. Приемете здравословен начин на живот, за да предотвратите евентуални стомашни заболявания и избягвайте консумацията на алкохол, особено, ако шофирате.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи