Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Хороскоп:

Хороскоп за октомври 2019 г.

Овен

На Овните няма да са им нужни особени усилия и космическа енергия, за да подходят качествено към основната си дейност. Обратно, вие ще се вдъхновявате от собствените си идеи, които ще ви помогнат да се издигнете нагоре към върха и да увеличите доходите си.

Хороскопът предсказва на Овните завистливи погледи от страна на колегите, сплетни и подигравки. Но на вас ви е все едно, защото имате ясна цел – реализиране на нови проекти и материално благополучие.

Кое често разваля добрите отношения между влюбените? Разбира се необоснованата ревност. Именно това ще се случи с Овните през този месец. Любимият човек ще ви подозира и обвинява във всичко, за което си заслужава. Бъдете внимателни, защото раздялата няма да бъде далече.
Хороскопът съветва семейните Овни да станат по-близки с децата си и не само, за да намерят взаимно разбирателство с тях, но и да им помогнат да решат проблемите си. В средата на есента се очакват много семейни празници, масови мероприятия и ходене на кино, театри или концерти.


Телец

Октомври ще бъде успешен, плодотворен и, най-важното, доходен за Телците. Няма да имате повод да се оплаквате от съдбата. Откажете се от откровените разговори с колегите, иначе всичко споделено на мига ще стане всенародно достояние. Нали не искате всичко да стигне до ръководството?

На Телците им предстои да помагат финансово и морално на приятели, а също да избягват конфликти с роднините. Всяка рязка дума или неправилно действие и … ще бъдете нокаутирани.

Хороскопът обещава на самотните Телците незабравима и, вероятно, съдбоносна среща. Затова пък, за семейните двойки нещо добро не може да се каже. Внезапни разправии на финансова основа, ревност, битови проблеми. Ако Телците изтърпят всичко това, то на гърдите им може да се закачи медал.


Близнаци

Близнаците не трябва да очакват нещо грандиозно и особено перспективно от октомври. Желателно е, в началото, да се заемете с реализирането на идеите, а след това просто да наблюдавате случващото се.

Хороскопът препоръчва да се съсредоточите върху здравето, оправянето на междуличностните отношения и финансите. Близнаците не трябва да се занимават с чуждите проблеми, това е неблагодарно занимание. Избягвайте риска, криминалните ситуации, а също така, спрете да се оплаквате от съдбата, в противен случай ще изплашите всичките си достойни приятели и ухажори.

Близнаците, които имат семейство, ще завържат роман с колега/жка. Ситуацията ще бъде много конфузна и може лесно да разруши брака им. Но това няма да се случи, ако Близнаците се опомнят на време и запазят отношенията си с любимия човек.

Астрологичната прогноза за октомври 2019 година не обещава нещо конкретно и съдбоносно на самотните Близнаци. Но ще имат много срещи и предложения.


Рак

Раците ги очакват интриги в службата, плетени от завистливи колеги. Обидно е, но вашите успехи се отразяват негативно на настроението на някои личности. Какво трябва да направите в този случай? На първо място се успокойте и игнорирайте възгледите на тези, които не ви харесват. И второ – не донасяйте лошото настроение у дома, защото ще започнат конфликтите и с близките.

Много Раци ще си намерят нова месторабота – интересна и перспективна. Отношенията с близките ще станат по-чудесни от преди. Семейните Раци трябва да си спомнят своя меден месец, за да го повторят отново.

Астрологичната прогноза обещава на самотните жени Раци среща с човек, който ще стане за тях всичко – приятел, любовник и дори по-голям брат. Само не бъдете толкова плахи и потайни в себе си, а поемайте инициативата по време на срещата.


Лъв

Хороскопът препоръчва на Лъвовете да се вгледат в старите си приятели и познати. Не се учудвайте, но сред тях може да откриете истински мошеници. Ако отдавна сте започнали свой бизнес, не мислете за развитие в чужбина.

Лъвовете трябва да бъдат максимално деликатни в общуването си с приятелите. Още повече, че скоро ще поискате подкрепа именно от тях. Това не са користни планове, но и финансовата страна не е за пренебрегване.

В любовта, при Лъвовете се отбелязва лют скандал. Хороскопът ще се постарае да ви предпази от грешки, но по-добре сами разкажете на избраника/цата защо закъснявате в службата. При семейните Лъвове всичко е като в богато кралство – без проблеми, без вълнения и критични забележки.

През есента често напомнят за себе си стари болести и на Лъвовете също ще им се наложи да усетят стомаха, сърцето или главата. Запишете си час за лекар, за да направите необходимите изследвания.


Дева

Девите ги очакват ярки промени в личния живот. Ще срещнете човека, предназначен ви от съдбата. Любовта ще бъде така силна и искрена, че ще забравите за старите разочарования. Важно е Девите сами да проявят инициатива в отношенията.

Семейните Деви няма да срещнат прегради при реализирането на плановете. Ако те се отнасят до пътешествия, събирайте всичко необходимо! На много Деви им е съдено да станат родители или баби и дядовци. Финансовите разходи ще бъдат много повече, отколкото сте очаквали.

За да не се окажат в затруднено финансово положение, хороскопът съветва Девите да пестят два пъти повече. Не трупайте дългове, по-добре върнете всичко, което сте заели по-рано. Укрепвайте имунитета, не забравяйте за дългите разходки, активния спорт и качественото хранене. Всичко това ще помогне на Девите да станат физически по-силни, да се изпълнят с положителна енергия.


Везни

Отличен месец очаква Везните, затова не трябва да се вълнуват. Има възможност да се издигнете нагоре в службата, да повишите материалното си ниво на живот, да докажете своята квалификация пред колегите.

Хороскопът не препоръчва на Везните да отказват дори дребната и скучна работа. тя ще им донесе по-голяма полза от големите и дългосрочни проекти. Преди да сключат договор, Везните трябва да препроверят всички документи и условията за дългосрочното сътрудничество.

Любовната сфера при Везните няма да бъде затъмнена от разправии и конфликти с избраника/цата. Вие ще бъдете толкова мили и внимателни, че няма да има причина за уморителни изяснявания на отношенията.

Хороскопът предсказва на самотните Везни великолепна възможност да направят съдбоносно запознанство. Само не трябва да демонстрирате мрачното си настроение по време на първата среща. При семейните Везни, на преден план ще бъдат децата, които са подрастващи, с възпитанието на които трябва сериозно да се заемат.


Скорпион

Скорпионите ги очакват знаменателни събития и велики открития. Вие ще можете да очаровате със своята магична усмивка всички, към които не сте равнодушни. Благодарение на това около вас ще се появят нови приятели, страстни любовници и надеждни партньори в бизнеса.

Хороскопът обещава на Скорпионите изгодни договори и добри бонуси. В края на месеца много ще се отправят на пътешествие, по време на което ще се запознаят с прекрасен човек. Дори отношенията ви да не продължат вечно, ще оставят незабравима следа в душата ви. Скорпионите могат да започнат делово сътрудничество с нов приятел.

Хороскопът не съветва Скорпионите да се занимават с екстремни спортове, защото травмите ще се окажат сериозни. Бъдете внимателни зад волана, особено, ако пътувате на далече.


Стрелец

Ако при Стрелците се появят проблеми, то те ще бъдат финансови. Между другото, вие сами сте си виновни за това, че сте останали без пукната стотинка в джоба. Добре е, че до вас има близки и приятели, иначе бихте влезли в кредитни задължения.

В любовната сфера, хороскопът за октомври предсказва на Стрелците хармония и щастие. Нито една разправия с избраника/цата за целия месец, това вече е рекорд.

Знаете, че където е „тънко, там се къса“. Това може напълно да отнесем към здравето на Стрелците, които ще се чувстват „болни и разбити“. Трябва да си почивате повече, да спите по-дълго и да се храните с режим. Хороскопът препоръчва да си направите изследвания и разберете защо се появяват слабостта и безсилието. Може би трябва по-често да бъдете на чист въздух и да мислите позитивно? Или да останете сами, за да натрупате сили и енергия.

Заядливите ергени от знака Стрелец трябва да сменят местоживеенето си, дори за няколко дни. Възможно е да се влюбите, а след това и да се ожените. При това успешно, за цял живот.


Козирог

Козирозите ще виждат пред себе си работа и кариера. Всичко това е взаимно свързано, затова не забравяйте за дребните задачи. Колкото по-упорити бъдете, толкова по-бързо ще се реализират грандиозните ви цели.

Хороскопът предсказва на Козирозите висока длъжност, а също битови и семейни проблеми. Помнете, че ако сами сте започнали да ремонтирате дома, тогава ще се наложи да го довършите, при всички случаи. Включете в този процес роднините, купете нови мебели и разнообразете интериора. Козирозите ще имат възможност да се помирят с тези, с които постоянно враждуват.

Козирозите не се отличават с чувственост и нежност, но хороскопът ги съветва леко да се променят. Ако бъдете искрени и романтични, сами ще разберете колко ви обичат. Здравето на Козирозите може леко да се разклати само поради една причина – безхаберие. Не трябва да се лекувате сами, дори и да знаете наизуст медицинската енциклопедия.


Водолей

Водолеите трябва да се откажат от далечните пътувания с кола. Е, разбира се, ако не са спешни. На пътя се старайте да се храните с пресни плодове и зеленчуци, а не с каквото ви попадне.

Хороскопът предсказва на Водолеите разправии с колеги, които винаги са искали тяхното място. Не им позволявайте повече, отколкото могат да направят. Водолеите трябва да станат по-уверени и емоционално издръжливи.

При семейните Водолеи животът ще си тече в обичайното русло, без вълнения и битови проблеми. Самотните хора не трябва да разчитат на среща с любовта, но вие ще се потопите, надолу с главата, в романтични и леки запознанства.

Астрологичната прогноза обещава на Водолеите чудесно положение с финансите. Ако отдавна искате да си купите нещо скъпо, не се съмнявайте в своето решение.

Водолеите, в края на месеца, могат да си спомнят какво е почивка и развлечения с приятели. Затова пък, един малък празник в професионалната сфера, ще се окаже весел и перспективен.


Риби

Хороскопът съветва Рибите да прекарат месеца в домашна обстановка, да общуват с роднините и децата. Трябва малко да си починете от работата, да се абстрахирате от финансовите проблеми. Още повече, че ситуацията с парите не е така тежка.

През октомври, Рибите трябва да откажат проектите, които още в първия момент им се сторят абсурдни. Възможно е да оберете всички лаври и пари, разбира се.

В средата на месеца приходи на Рибите ще им донесе старо хоби, което ще добави вдъхновение и оптимизъм. Най-накрая ще могат с достойнство да кажат, че са човек на действието, а не на думите.

Хороскопът не обещава радикални промени в личния и семейния живот за Рибите. Всичко ще си върви по старому, но, ако имате желание, сами ще станете инициатори на нещо неординарно в отношенията. Месецът е подходящ за посещение на салон за красота, стоматолог и покупка на модни дрехи.Източник и снимка: jenatadnes.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи