Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Хороскоп:

Хороскопи за март 2020

Овен

Хороскопът за март 2020 година предсказва за Овните месец с висока продуктивност, дисциплина и организираност. С лекота ще решавате проблеми, с които другите не успяват, и благодарение на това, вие скоро ще се окажете на „върха на Олимп“. Заедно с това, ще завоювате благоразположението на колегите и началника, а и ще постигнете лични рекорди.


В средата на месеца, привлекателни за Овните ще бъдат езотеричните учения и всичко, което е свързано с паранормалните явления. През март намерете време за обучение по тази тема чрез книги и филми, но се откажете да експериментирате с магия. В противен случай рискувате да си навлечете някоя беда.


Горчивата истина е по-добра от сладката лъжа, но все пак е най-добре, в края на месеца, да не изразявате своето мнение. Астрологичната прогноза за март 2020 година предупреждава, че околните няма да могат да оценят по достойнство вашата честност и желанието ви да бъдете искрени. Гледайте ги отстрани и не приемайте сериозно игрите на хората, в противен случай ще бъдете обвинени за всички неприятности.


Телец

Време е да направите това, което дълго сте планирали. Хороскопът за март 2020 препоръчва на Телците да бъдат егоисти за известно време. Няма нищо лошо в това, че искате да живеете така, както ви харесва. През март избирайте такава позиция. Вслушвайте се в своето сърце и действайте така, както то ви подсказва.


Астрологичната прогноза говори за стремежа на Телците в началото на месеца да се държат шокиращо. За щастие, това няма да се отрази негативно на вашата репутация. Нещо повече, ще се появят нови ухажори, а броят на полезните познати ще се увеличи. За да не обиждате околните, все пак, ще се наложи понякога да си спомняте за самоконтрола и необходимостта да избирате правилните думи.


Близнаци

Хороскопът за март 2020 година обещава на Близнаците домашен комфорт. Домът ви, наистина ще стане вашата крепост, където ще ви бъде уютно и спокойно. Времето е подходящо да освежите интериора.


Средата на месеца е подходящ период да бъдете често сред хората. Не отказвайте на предложения да посетите необичайни мероприятия. Вие ще получите нови впечатления, положителни емоции и ще се разсеете от това, което ви тревожи.


Астрологичната прогноза за март 2020 година съветва да търсите подкрепа от хора – философи. Близнаците имат добри шансове да се сприятелят с езотерик, който да стане техен учител.


Въпросите, свързани с кариерата, леко ще ви разочароват. Няма да можете да си намерите нова работа, така че останете на тази, на която сте в момента. В края на месеца, ако работите в търговията, комуникацията с клиентите ще бъде по-лесна.


Рак

Хороскопът за март препоръчва на Раците да преминат от теория към практика. Така, вие ще учудите околните, които може да ви смятат за нерешителни или дори неуверени в себе си, хора. Този месец ще донесе успех на тези, които се стремят към него.


Астрологичната прогноза за март 2020 съветва жените Раци да разширят своя кръгозор, за което ще ви помогне посещението на концерти, спектакли, изложби. Изучавайте нови, образователни програми, гледайте филми за различни хора на изкуството.


Ще ви заинтригуват сфери, към които дейността ви няма отношение. Бъдете готови да се сблъскате с хора, които ще се опитат да ви „прехвърлят“ своите проблеми. Не бързайте да се съгласявате с ролята на техен помощник, не е изключено, на тях, да успее да им помогне само психолог.


Жилищният въпрос ще стане „ребром“. Не е изключено преместване. В края на месеца ще се откажете от пътуванията, защото ще се сблъскате с проблеми – загуба на багажа, изпускане на превоза, запознанство с неприятни хора. Всичко това силно ще повлияе върху настроението ви. Ако искате да се видите с близки или с приятели от друг град, поканете ги на гости у вас.


Лъв

Хороскопът за март 2020 година е изцяло позитивен за Лъвовете. При вас ще се появи възможност да постигнете финансова стабилност. Важно е да не седите на едно място и парите ще дойдат бързо при вас. Ще получите точно толкова, колкото не ви стигат за щастлив живот. Разбира се, че в ръцете ви парите няма да останат дълго. Разпределяйте семейния бюджет разумно, постарайте се да не бъдете разточителни.


Астрологичната прогноза за март 2020 година обещава множество интересни запознанства в средата на месеца. Новите хора във вашия живот ще ви накарат да погледнете света от друг ъгъл.


Глобалната преоценка на ценностите ще ви бъде от полза. Вие ще се откажете от реализирането на тези идеи, които няма да ви носят морално удовлетворение.


Краят на март е добър период за преобразяване на жилището. Сменете тапетите, купете нови мебели или разместете старите, купете нови и стилни декоративни изделия. Ще се почувствате комфортно в дома си, обновеният интериор ще ви зареди с енергия, необходима за големи победи.


Дева

Хороскопът за март 2020 година обещава на Девите много позитивизъм. Ще бъдете енергични, а ентусиазмът ще ви стига за реализирането на най-екстраординарните замисли. Внезапно ще се озовете не на стълбица към върха на кариерата, а на „асансьор“.


Астрологичната прогноза за март 2020 година показва, че пикът на вашата активност ще бъде в средата на месеца. Вие ще покорите „крепостите“, които по-рано не са падали под вашия напор. Всичко започнато през този период ще ви донесе успех. Важно е да не се отпускате и да помните, че недоброжелателите и враговете не спят. Те ще се опитат да направят всичко, за да ви въвлекат в неприятности. За щастие, тези неприятности няма да ви затруднят, всички проблеми ще решавате бързо, ако не започнете силно да драматизирате.


Везни

Хороскопът за март 2020 година предсказва, че Везните ще избягват шумните компании, предпочитайки усамотяването и почивката. Фантазирайте, осмислете живота си, заемете се със саморазвитие и потърсете отговори на въпросите, които не ви дават спокойствие.


Астрологичната прогноза за март 2020 година не обещава разнообразие през този месец, но Везните са достатъчно естети и ще се радват на промяната на времето. Дори само това ще подобри тяхното настроение. Но все пак, повечето жени Везни няма да бързат да оставят стените на родния си дом. Сега те ще бъдат съсредоточени върху бита, домашните дела и по някакъв начин върху творчеството.


Бъдете милосърдни в отношението си към тези, които се нуждаят от това. В началото на месеца правете колкото се може повече добро, в бъдеще то непременно ще ви се върне. Бъдете внимателни, не вярвайте на всичко, което чувате и не бързайте да се разделяте с парите си.


Скорпион

Хороскопът за март 2020 година съветва Скорпионите да се възползват от момента и да заявят за себе си. Периодът е подходящ за начало на важен диалог, който ще промени живота ви към по-добро.


В началото на месеца, както показва астрологичната прогноза за март 2020 година, ще ви радват отношенията с околните.


Ще успеете да оставите старите конфликти в миналото и да довършите сделките, които сте оставили за по-късно. Ще получите това, което ви е нужно и то при максимално изгодни условия.


Гответе се за поток от важна информация, която ще се наложи да филтрирате. Ако не успеете да направите това и нямате сили да се справите с текущи проблеми, отделете време за медитация и пълноценна почивка. Добре би било да се измъкнете от града.


Не бързайте да подписвате важни книжа, засягащи недвижим имот, автомобил, скъпа битова техника. Средата на март не е най-добрият период за това, рискувате да загубите парите си. Големите покупки няма да ви зарадват, напротив, ще ви разочароват.


Стрелец

Астрологичната прогноза за март 2020 година предсказва, че новите впечатления едва ли ще са радостни. Затегнете коланите, продайте нещата, които се нуждаят от ремонт или са купени безсмислено.


Хороскопът за март 2020 година обещава на Стрелците изпълнение на програмата максимум при тези, които на време се отърват от излишното натоварване. Заемете се с почистване на дома и службата. Изхвърлете ненужните вещи, отделете старите и вече неактуални документи от компютъра си. Всичко това ще накара „балона“ на живота ви да се издигне на високо.


Пазете се фалшиви учители, които ще организират мрежи около вас, за да ви манипулират умело в бъдеще. Откажете се от осъществяване на сделки с недвижими имоти. В обектите, които ще ви харесат, ще се открият дефекти. Очаквайте трудности в отношенията с Риби, но с представителите на този знак няма да ви се наложи да скучаете. Контактите с Козирозите ще ви носят много негативни емоции, заради прекалената им взискателност.


Козирог

Астрологичната прогноза за март предвижда приближаването на вашия триумф. Опитайте се да реализирате това, за което отдавна мислите и към което се стремите, бъдете активни. За пари, в случай, че са ви необходими, можете да се обърнете към влиятелните си познати, които с голяма вероятност ще се съгласят да ви сътрудничат, в качеството на спонсори.


Хороскопът препоръчва на Козирозите да потърсят нови познати, а сред тях ще се намерят много хора, които ще бъдат интересни и способни да мислят и да виждат света нестандартно. Тази връзка ще даде начало на стабилно приятелство и може да не се съмнявате, че то ще ви донесе много положителни емоции.


В средата на март Козирозите ще станат прекалено мнителни. Не търсете „под вол – теле“ във всичко, което чувате или виждате. В противен случай рискувате да откажете човека, който би могъл да ви направи добро предложение.


Отношенията с приятелите ще станат напрегнати в края на месеца. Вие ще усетите, че много от тях не са готови да се съобразят с вашето мнение и не ви ценят. Всичко това ще ви подтикне към решение да сложи край на приятелството, но хороскопът не препоръчва да го правите.


Водолей

Хороскопът за март 2020 година препоръчва на Водолеите да се научат да се доверяват на интуицията си. Тя ще ви помогне да видите истински околните. Като пообщувате малко с човека, вие правилно и бързо ще си направите изводите за мотивите и целите, които преследва. Благодарение на шестото си чувство ще филтрирате информацията, идваща към вас от различни източници. Така, вие ще подберете за себе си надеждни съюзници и приятели, на които можете да вярвате, когато става дума за решаване на трудни задачи.


Астрологичната прогноза за март 2020 година показва, че началото на месеца ще бъде интересен и ярък период. Сивите дни ще спрат да бъдат така сиви и угнетяващи. Филмите, книгите и хобито ще станат ваши отдушници.


Не се отказвайте от предложение да отидете на концерт, да посетите културни места, а също и изложба. Това ще ви донесе много приятни емоции.


В средата на месеца много ще философствате, ще търсите своето предназначение. Търсете подсказки от астролозите.


Риби

Хороскопът за март 2020 година напомня на Рибите за необходимостта да черпят енергия за вътрешно израстване и трансформация. Вие бързо ще намерите източници за тази енергия. Всеки човек във вашия живот ще ви учи на нещо. Всички обстоятелства ще се случват така, че вие с лекота ще решите да направите кардинални промени, които ще подобрят вашия живот.


Астрологичната прогноза за март 2020 година прогнозира грешки и необмислени постъпки. Само добре премислените решения ще ви помогнат да избегнете последствията. Препоръчва се да не пренебрегвате и съветите на по-възрастните. Може да рискувате единствено в края на месеца.


През март успехът е на ваша страна, затова смело пускайте тото. Много Риби, неочаквано за другите, ще станат материалисти. Много време ще губят за шопинг. Силите им ще отиват за обновление на дома, гардероба и прекрояването на стари вещи.


В средата на месеца е най-добре да се посветите на грижи за дома, защото са се натрупали много проблеми. Намерете време да завършите дългия ремонт и да занесете на майстор отдавна повредилата си техника. Регулирайте имуществените въпроси, заемете се с генерално почистване, изхвърлете ненужния боклук. Когато домът ви се изчисти от излишното, най-накрая ще можете да се съсредоточите върху въпросите, свързани с бъдещето.Източник и снимка: jenatadnes.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи