Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Необяснимо:

Идеалният брак в езотериката

Всички хора, които искат да се оженят, мечтаят бракът им да бъде идеален. Интуитивно същностите се привличат една към друга, за да се съединят потоците им с енергия. Човек залага всичко, което е постигнал досега, и се надява, че това действие ще му донесе късмет.


Браковете са различни. Някои издържат много години, с помощта на търпимостта на партньорите един към друг. Други – много бързо се разрушават, когато двойката разбере, че нещо в отношенията им липсва.


Защото за успешния съюз на две същности е необходимо те да са еднакво развити, тоест, те трябва да имат еднакъв брой планове, на които се развиват. В противен случай, на единият от партньорите нещо ще му липсва. Това може да се случи постепенно с течение на времето, или веднага след като двамата се опознаят по-добре.


Причината е, че в основата на всяка връзка лежи обмен на енергия. Когато единият се опитва да вземе от другия това, което му липсва, и в същото време може да осигури необходимата за партньора си енергия.


Ето защо, когато липсва някое ниво, човекът няма откъде да черпи енергия, става невъзможно да се обединят потоците, и спира развитието на връзката.


Важно е да усвои също и това, че развитието на духовния компонент не е едно и също за всички хора. У всеки това ще се проявява в различна възраст и в различна от другите хора степен. Следователно възрастта на встъпване в брак също играе значителна роля.


Горното обяснява и факта на изневярата. И ако на човека му липсва физическия аспект в отношенията, изневярата ще бъде само сексуален контакт с друг обект.


И съвсем друго е ако същността не намира близост със същността на партньора. В този случай интелектуалната изневяра ще се осъществява на по-дълбоко ниво, което означава, че тя е много по-опасна за връзката на двойката.


По този начин, за идеален брак може да счита съвкупление на всички развити планове на партньорите. В случая броят на плановете трябва да бъде един и същ, в противен случай връзката неизбежно ще се разруши.


Това може да е взаимно решение за физическа раздяла, или емоционална или интелектуална изневяра на единия от съпрузите. За да се избегне това, трябва да помним, че развитието на един или друг план зависи от възрастта на човека, и трябва да се сключва брак със същност, максимално близка в духовното си развитие.Източник: drugitenovini.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи