Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Истинска история – предателството на един неблагодарен съпруг

Жените трябва да избират между кариера и семейство, но бях сигурна, че ще го превъзмогна. Ожених се, когато вече бях доста успешна и се надявах, че съпругът ми ще ме обича без безсмислени ултиматуми. Той знаеше за кого се жени.


Прекарвам много време в офиса и имам чести командировки. Съпругът ми може да е бил недоволен понякога, но никога не ми го е показвал. Работех за голяма компания, така че доходите ми бяха достатъчни за двама ни, а той все още имаше достъп до моите спестявания, защото имахме общ бюджет.


Мъжът ми никога не се оплакваше, често ми се обаждаше и ме уверяваше, че е тъжен и че ме чака. Когато се връщах от командировка, вкъщи ме чакаше топла вечеря и приготвена вана. Бях доволна от всичко, но приятелите ми казваха, че аз съм мъжът в семейството. Тогава не се замислих над думите им, а е трябвало.


Това пътуване беше като всички останали. Съпругът ми ме изпрати до колата и каза, че вече му липсвам. Бях много развълнувана от думите му, затова реших да се върна ден по-рано. С нетърпение очаквах реакцията на мъжа ми. Бях сигурна, че изненадата ще му хареса.


Тихо отворих вратата на апартамента и видях на прага червени обувки и пълна бъркотия в коридора. На закачалката висеше палто във същия цвят като обувките. Бях зашеметена, защото разпознах тези дрехи, те бяха собственост на най-добрата ми приятелка.


Бяха смаяни от пристигането ми, а аз бях шокирана от тяхната романтика. Не казах и дума, а просто напуснах апартамента. Отидох на хотел. Разбрах, че може би съм виновна. Той също се нуждае от ласки и нежност, а аз прекарвам цялото си време на работа. На следващата сутрин реших да говоря със съпруга си и да залича приятелката от живота си завинаги.


Но плановете ми не се сбъднаха, защото се върнах в празен апартамент. Без съпруг, без вещи, без мебели, без уреди, само бележка, че не може да живее повече така. По-късно по пощата дойде дело за развод и разпределение на имущество.


Добре е, че поне купих апартамента преди брака. Просто съм изумена от меркантилизма на този човек и неговото предателство. И сега не знам какво да правя по-нататък. Може би наистина съм виновна заради постоянното ми отсъствие от дома. Трябва да променя нещо.


Това е истинска история на една разочарована жена, готова да промени живота си.Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи