Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Разтърсващи драми:

Излекувах се от алкохолизма и наркоманията, но никога няма да бъда щастлив

Здравейте. Казвам се Жоро, на 26, алкохолик и наркоман. Откакто се помня, никога не съм бил уверен в себе си и само алкохолът ми помагаше да стабилизирам състоянието си. Всичко започна толкова безобидно: с приятели се напивахме и по цяла нощ се забавлявахме. Ожених се за прекрасно момиче, с което имахме отличен брак.


С времето обаче се пристрастих и настроението ми изцяло зависеше от изпития алкохол. Може би сами разбирате колко е трудно да живееш с алкохолик? Това продължи 7 години, през които непрекъснато изневерявах на съпругата си, недоволствах от приятелите си, подлагайки дружбата ни пред сериозно изпитание. Имах и някои добри моменти, но общо взето бяха малко. След раждаето на сина ми, напълно му отпуснах края. Изгониха ме от работа, съпругата ми ме заряза.


За да притъпя болката, смесвах алкохола с наркотици. Ударих дъното! Но, слава Богу, година по-късно сам постъпих в клиника. Сега съм доброволец в рехабилитационен център. От десет месеца съм чист. Жена ми така и не ме посети, но не я обвинявам. Разбирам я! Чувството, че никога няма да бъда повече щастлив, не ме напуска. Колкото и да се старая, едва ли бих си върнал семейството и приятелите.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи